Gloria LT Cermei

Gol la spartul târgului pentru cermeianul Sălăjan: „Mai bine mai târziu decât niciodată, la anul voi fi mult mai puternic”





Ca și calități fizice, dar chiar și fotbalistice, Alexandru Sălăjan este unul dintre cele mai interesante „vârfuri” de careu din fotbalul arădean. La 25 de ani a bifat deja trei cluburi de Liga a 2-a: FC Olt, UTA și Șoimii Pîncota, în timp ce în eșalonul trei a mai jucat pentru Gloria. Din iarna trecută, o altă Glorie, cea de pe malul Teuzului, contează pe serviciile sale.

Fotbalistul a pus umărul la promovarea Cermeiului în Liga 3-a, însă turul de campionat nu a fost tocmai bun pentru „Sălă”. A fost mai tot timpul rezervă în „unsprezecele” gândit de Mircea Aslău, plătind tribut și regulei celor trei fotbaliști Under 19. „E și vina mea că nu am reușit să mă impun, au fost alți jucători mai în formă. Am avut ocaziile mele de-a lungul acestui tur de campionat, dacă aș fi reușit să le transform în goluri, probabil, aș fi primit și mai multe șanse din partea antrenorului. Până la urmă, mă bucur că am spart gheața la Zlatna, după principiul mai bine mai târziu decât niciodată sau ultima impresie contează”, spune puternicul atacant, care, vineri, a fost la locul potrivit la acțiunea inițiată de ivorianul Diarra.

Alex Sălăjan recunoaște că a avut un an 2016 prost, deși în returul stagiunii trecute a Ligii a IV-a izbutise 10 goluri pentru cermeiani. „Sunt obișnuit cu alte cifre, cu un alt randament. Din păcate, a contat foarte mult accidentarea lungă la genunchi, ce mi-a influențat antrenamentele în sepcial în prima parte a anului, în plină perioadă de acumulări fizice. La anul voi fi mult mai puternic, e promisiunea pe care mi-o fac în primul rând mie. Sper să fiu ferit de accidentări ca să fac o pregătire bună de iarnă și o să vedeți un alt Sălăjan la primăvară”, a adăugat fostul utist.

Cermeiul a terminat campania de toamnă cu 18 puncte în seria a 4-a a Ligii a 3-a. „Sigur, se putea și mai bine, dar cred că punctajul reflectă posibilitățile noastre din acest tur. Am avut un lot destul de redus din punct de vedere numeric în special în ultima lună încoace și cu toate astea am terminat bine anul. Probabil, conducerea va mai completa lotul în această iarnă și, cu o pregătire bună, putem fi surpriza plăcută a returului”, a încheiat Sălăjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button