UTA Academie

Ciucanii s-au răzbunat cu vârf și îndesat: UTA Under 17 părăsește Cupa României





La interval de trei zile, Csikszereda Miercurea Ciuc și UTA Under 17 s-au întâlnit din nou, de data aceasta în Harghita și având ca miză calificarea în turul trei al Cupei României. Gazdele aveau să răzbune înfrângerea de duminică, din campionat (1-2), marcând de numai puțin de cinci ori în poarta lui Creța.

Au contat și absențele lui Zamfir sau Frai, în timp ce Luca Bodri a intrat doar în repriza secundă. Dar, chiar și așa, Mihai Petcuț consideră că înfrângerea e prea severă pentru cele petrecute pe teren. „Dacă duminică, ei ar fi meritat mai mult din punct de vedere al rezultaului, azi a fost invers.  La 0-0, Faur a scăpat de trei ori spre poarta adversă, a ratat, după care, din minutul 30 până în 36 am luat nu mai puțin de trei goluri și totul s-a terminat. Degeaba am dominat teritorial partea a doua, căci meciul era jucat, ba, mai mult, am mai luat două goluri. Trebuie să recunoaștem că echipa din Ciuc a fost mult mai motivată decât noi astăzi, părinții copiilor au pus și ei o presiune în plus, considerând că băiatul care a ajuns la spital duminică a fost faultat intenționat de Gruiescu. Pe acest fond, noi am fost destul de temători în prima parte, când – practic – s-a jucat calificarea. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile pentru ultimul meci oficial al anului, cel de campionat, de miercurea viitoare, cu Centrul de Excelență Timișoara”, a spus Mihai Petcuț la finalul confruntării pierdută de elevii săi și ai lui Costel Bogoșel cu 5-0 la Miercurea Ciuc.

Creța – Deliman (50 Obrad), Sabău, Onuțan, Stan (50 L. Bodri) – Deta, Petcuț, T. Bodri (58 Dumitru), Țuța – Gruiescu, N. Faur (60 Băloi) a fost echipa aliniată de formația „alb-roșie”, obligată să parcurgă 1000 de kilometri pentru această fază a Cupei.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button