Baschet

În timp ce echipele din Arad se antrenează pe unde pot, Sala Polivalentă devine club de noapte!





Subiectul bazelor sportive din Arad sau mai bine spus, lipsa precară a infrastructurii acestora stârnește multe discuții în ultima perioadă. Cele mai reprezentative echipe de club ale orașului, UTA, respectiv Univ. Goldiș ICIM au cel mai mult de suferit.

„Bătrâna Doamnă”a fotbalului românesc și-a disputat meciurile de acasă, în mare parte, pe un teren impracticabil. De asemenea, echipa a fost nevoită să meargă în Ungaria pentru a-și efectua antrenamentele săptămânale. Nici Univ. Goldiș ICIM Arad nu a stat mai bine. De când s-a dat startul unui nou sezon competițional în baschetul feminin, nu a existat lună în care arădencele să nu fie în imposibilitatea de a practica ședintele de pregătire în propria sală. Motivul? Sala Sporturilor „Victoria” a fost ocupată cu diferite evenimente non-sportive.„Tradiționalele”târguri comerciale, balul bobocilor al Colegiul National “Elena Ghiba Birta,” întâlniri organizate de diferite culte religioase și exemplele pot continua.

Ca să fie tabloul complet, în urmă cu câteva zile s-a stabilit ca înainte de Crăciun, Sala Polivalentă să devină, efectiv, un club de noapte cu ocazia unei acțiuni ABC, pentru împătimiții de muzică electronică. Pe langă faptul că ICIM-ul, dar și celelalte echipe de club ale orașului nu-și pot desfășura partidele oficiale, dar și antrenamentele, cel mai dureros lucru e legat de suprafața de joc. Neschimbat de câtiva ani buni, parchetul are mult de suferit în timpul evenimentelor ce nu au legătură cu sportul. Nici organizatorii nu se sinchisesc pentru a-l proteja pe cât posibil pe durata acțiunii.

E trist ceea ce se întâmplă într-o societate în care sportul ar trebui să fie printre prioritățile naționale. Nu e rău sau bine, e realitatea.

baschetarad.ro









2 comentarii

  1. Este revoltator ce se intimpla cu Sala Polivalenta.Pot intelege ca e nevoie de bani care se incaseaza de la diferite firme pt. intretinerea salii,dar de aici pina la a exagera cu expozitii,adunari a Martorilor lui Iehova etc.este cale lunga.Sint destule luni in timpul anului cind se pot organiza aceste evenimente.In ceea ce priveste starea podelei pot sa confirm ca este JALNICA parca ar fi o sala de sport din vreo scoala de cartier.Domnule,Meszar sau cine o mai conduce DJTS-ul reveniti-va redati Polivalenta SPORTIVILOR.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button