Baschet

Au alinat suferința lui Nolan cu o mare surpriză: Universitatea Cluj – Univ Goldiş ICIM Arad 69-76





Dacă vreun optimist din tabăra Aradului spunea înaintea jocului de la Cluj că se va lăsa cu o victorie clară a trupei lui Nolan în faţa unei candidate la titlu era luat în râs. Şi totuşi, după 40 de minute pe Someş, Univ Goldiş ICIM Arad a repurtat o victorie imensă, deloc scontată.

Un joc început perfect de arădence, apoi acestea lasă garda prea jos şi Clujul revine, reuşeşind să răstoarne rezultatul cu 10 minute înainte de final. Şi era aproape sigur că lucrurile le scapă arădencelor de sub control. Ei, aş! Cu 7 minute şi 30 de secunde înainte de final gazdele erau într-un avantaj liniştitor, 64-59. Stroman şi Hadzovic încep să-şi ducă echipa spre culmi. Clujul mai are o tresărirle pentru 69-66 în minutul 36. Stroman este peste tot, egalează la 69, aduce Aradul în avantaj, 69-71, apărarea Aradului devine impenetrabilă, clujencelor lui Petricevic le tremură mâinile şi genunchii, şi 4 minute studentele Someşului nu se mai regăsesc. Tot Stroman dar şi Pasic închid un joc în care tactic Nolan a fost peste Petricevic.

Pentru sufletul lui Nolan!
Şi ce victorie! Într-un moment în care antrenorul Stacey Nolan trece printr-o dramă teribilă. Poate rezultatul să-i mai liniştescă sufletul încercat. Un succes care vine perfect, şi la care Stroman a fost vioara întâi, acompaniată perfect de Hadzovic, McGuire, Pasic, Nagy sau Karakasevic.

Universitatea Cluj – Univ Goldiş ICIM Arad 69-76 (10-23, 27-20, 22-14, 10-19)

Formații și marcatoare:

Cluj: Medley 17 (3×3), Irimia 14, Davis 14, Harrison 11 (1×3), Mandache 10, Voica 3 (1×3). Au mai jucat: Neagu, Cutaş

Arad: Stroman 26, Hadzovic 21 (2×3), McGuire 12 (1×3), Pasic 8, Nagy 7, Karakasevic 2. Au mai jucat: Demeter, Mercea, Moraru

foto: Ciprian Petcuț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button