Fotbal juniori

Cu o victorie și o remiză după prima zi, Atletico 2008 e în cărți pentru calificarea la finala Trofeului „Gheorghe Ene”





Turneul zonal 7 al Trofeului „Gheorghe Ene”, ce se dispută în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş a adus multă patimă fotbalistică, primele partide stârnind multe emoţii, micuţii fotbalişti trăind la maximum jocurile. Printre cele cinci echipe participante se află și campioana Aradului, care după prima zi este în „cărți” la calificarea în turneul final.

”Turneul a fost deschis de confruntarea dintre gazdele ACS Sebeş 2014 şi Atletico Arad, câştigată de oaspeţi la limită, scor 1-0 (1-0). Singurul gol a fost înscris de Alex Balaş în secvenţele de final ale primului mitan, însă puştii lui Florian Brumaru au pierdut nedrept. În actul secund, ghinionul a ţinut aproape de formaţia din Sebeş care a irosit o lovitură de la 7 metri, prin Fabian Rădac, parată de portarul Felix Pop, eroul arădenilor. ACS Sebeş a dominat, însă a lovit barele în trei rânduri, de două ori în aceeaşi fază” – au relatat de la fața locului colegii noștri de la ziarulunirea.ro

După-amiază, în ceea ce a părut a fi derby-ul „zonei” din județul Alba, Atletico Arad a condus prin golul lui  Deian Leş, în fața celor de la ACS Poli, dar rezultatul final a fost 1-1. „Am fost egalați în ultimul minut la capătul unei faze dubioase. Un aut ce trebuia să fie în favoarea noastră a fost bâlbâit de fundașii noștri și s-a terminat 1-1. Deocamdată, Poli e pe primul loc în clasament ca urmare a golaverajului mai bun (n.a. ACS-ul a bătut-o cu 5-0 pe CSȘ Caransebeș), dar ei mai au meci cu gazdele de la Sebeș. Acestea au jucat foarte bine cu noi, ne-au pus mai multe probleme decât Poli, așa că ar fi șanse să terminăm primii. Tot ceea ce avem de făcut noi este să ne câștigăm meciurile de mâine, dacă se poate să ne facem și un golaveraj bun, rămânem conectați și optimiști”, ne-a mărturisit Adrian Petruț.

La Sebeș, antrenorul grupei 2008 de la Atletico Arad contează pe următorul lot de jucători: Felix Pop, Darius Burca, David Berar, Deian Leş, Eric Ronai, Andrei Popa Leca, Luca Bundik, Alex Balaş, Marius Buza, și Cristian Bota.

Programul de meciuri de mâine:

meciuri

Clasamentul după prima zi: 1. ACS Poli 4 p (6-1), 2. Atletico Arad 4p (2-1), 3. Junior’s Lupeni 3p (3-1), 4. ACS Sebeş 3p (1-1), 5. CSŞ Caransebeş 0p (0-8).

FOTO: ziarulunirea.ro









2 comentarii

  1. Astazi 10.12 in turneul de la Sebes,rezultate:Arad cu Caransebes 0 la o !!!!!!,Sebes cu Poli Tm 1 la 1 si apoi Arad cu Lupeni a fost cinci la zero pentru Atletico.Cei mai buni aradeni au fost in acest turneu portarul Felix Pop si fundasul Luca Bundic.despre care se v a auzii ca s buni fotbalisti !

    0
    0
  2. Atletico Arad a cactigat turneul Gheorghe Ene de la Sebes si merge in finala !!!!!!Rezultate dupa masa,azi 10 12.:Caransebes cu Sebes 1 la 2 si Lupeni cu Poli Tm a fost 2 la 2 !!!!!!!!Astfel Atletico Arad a castigat turneul cu 8 puncte,urmati de Sebes cu 7 puncte si locul 3 e a lui Poli Tm cu sase puncte…..FELICITARI CELOR DE LA ATLETICO ARAD si indfeosebi portarului Pop si fundasului cu nr sase >Luca Bundik< !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button