Gloria LT Cermei

Pomana primului porc de Liga a 3-a la Cermei: „Familie, la bine și la greu”





Echipa lui Mircea Aslău a făcut istorie pentru comuna de malu Teuzului în anul 2016. A dus în premieră Cermeiul pe harta fotbalului de Liga a 3-a după ce a câștigat precedenta ediție a primului eșalon județean și a câștigat, la fotofinish, barajul cu Viitorul Feleacu.

Toamna competițională a început perfect pentru „alb-roșii”, a continuat modest și s-a încheiat în forță cu două victorii ce țin echipa în grafic până la primăvară. Vacanța e liniștită, grupul rămâne puternic, chiar dacă a suferit unele pierderi. „Mereu am spus că forța noastră e familia pe care am format-o la Cermei. Iar o familie e împreună la bine și la greu. Greul a trecut, am depășit acele momente, astăzi am fost împreună la bine, la pomana primului porc de Liga a 3-a.  Toate aceste momente ne unesc, vom fi și mai puternici la primăvară”, a spus președintele Petre Bulza.

Alături de componenții echipei, antrenor și conducători și familiile lor din preparatele proaspete au gustat chiar la sala de mese de la stadion o parte dintre sponsori, dar și autorități locale în frunte cu primarul Ioan Vesa. Atmosfera a fost întreținută de Mihai de la Oradea și colegii instrumentiști.

cermei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button