Fotbal judetean

Curticiul, a treia forță a Ligii a IV-a Arad! Tăuceanu: „Antrenorul știe să scoată maxim din fiecare jucător, am plătit tribut doar lipsei de experiență”





După ce s-au despărțit de celebra „tripletă P”, Adi Piț, Flavius Pavel și Ionuț Prică, Frontiera Curtici lăsa impresia unei echipe de pluton. În afara lui Liga și apoi Măgulean, „grănicerii” au mers în special pe mâna tinerilor, iar aceștia au dat satisfacție. „Multă lume nu ne vedea nici în primele zece echipe ale campionatului, dar, personal, știam ce am în curte. În primul rând, reușisem să-l convingem pe Dinu Maghici să continue cu noi, un antrenor care știe să scoată maxim din fiecare jucător. A demonstrat cu vârf și îndesat prin mobilizarea tinerilor, care au dat randament excelent în această toamnă și mă refer la Parlapan, Varga, Morariu, Gavriș sau Nedea. Lângă aceștia, Pleșca, Avrămuțiu, Liga sau Măgulean, jucători care nu mai au nevoie de nico prezentare, și-au adus făcut și ei treaba excelent, doar că împotriva echipelor bune a contat, în cele din urmă, media de vârstă a echipei. Practic, am plătit tribut doar lipsei de experiență în meciurile cu Lipova, Sântana sau Crișul”, consideră Gheorghe Tăucean.

maghici5

În afara celor trei adversari menționați de președintele Curticiului, Frontiera a mai pierdut, în mod surprinzător, în deplasarea de la Vladimirescu. „S-a dovedit o sincopă necesară în procesul de trezire la realitate a echipei. De la acel meci și până la derby-ul din ultima etapă cu Crișul, am avut o serie de șapte victorii consecutive și 31-3 la golaveraj. Am impus respect în deplasări grele, precum Șimand, Zăbrani și mai ales Felnac, echipa chiar a jucat bine, băieții ne-au făcut mândri de ei. Secretul? Munca și seriozitatea, mai precis prezența mare la cele trei antrenamente săptămânale și unitatea grupului, ce a crescut etapă de la etapă prin câteva ieșiri comune”, a mai menționat Tăucean.

curtici3

„Grănicerii” s-au despărțit deja în acest tur de Gliguța și Hadăr, Maghici având nevoie de niște întăriri până la primăvară. „Fiind pe locul 3, ne propunem să rămânem acolo, poate chiar să mai urcăm dacă se poate. Oricum, practic e imposibil să ratăm obiectivul stagional, locurile 1-6. Dar, mingea e rotundă, mai sunt destule puncte puse în joc la primăvară și deci vrem să ne prezentăm cât mai bine. S-ar putea să ne mai despărțim de un jucător, doi, dar și ne mai întărim cu trei-patru jucători. Căutăm în special tineri, însă ultimul cuvânt îl va avea antrenorul. În paralel, ne vedem și de investițiile în echipele de copii și juniori, patru la număr. Cea de juniori D, pregătită de Alexandru Andea, chiar au avut un parcurs onorabil”, a adăugat șeful „alb-albaștrilor”.

Din vară, orașul Curtici are un nou primar, care e foarte deschis la investiții în sport. Mai mult, nu de puține ori, Bogdan Ban a fost văzut în tribune alături de echipa de fotbal, fie că a fost vorba despre meciuri de acasă sau din deplasare. „Nu putem decât să-i mulțumim pentru susținere pe toate planurile domnului primar. Atât dânsului, cât și Consiliului Local, dar și Consiliului de Administrație al clubului, condus de Cosmin Mândruțău. În numele clubului, aș dori să le urez suporterilor noștri și tuturor curticenilor Sărbători fericite și îmbelșugate”, a încheiat Ghiță Tăucean.

banbogdan

FOTO: Curticenii Ban și Tăucean, alături de Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Adrian Lucaci, președintele AJF Arad și Răzvan Cadar, șeful Comisiei de Arbitri Arad, la acțiunea de împărțirea a unui rând de echipament nou pentru toate grupările fotbalistice din județ









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button