Fotbal juniori

Atletico 2007 se bate pentru trofeul „Gheorghe Ola”: „Adversari buni, dar nu de neînvins”





Competiţia de fotbal în sală destinată copiilor născuţi în anul 2007 şi mai tineri a ajuns la faza finală. În cursă pentru trofeu la Memorialul „Gheorghe Ola” au rămas opt echipe, respectiv câştigătoarele turneelor zonale disputate în primul weekend din luna cadourilor. Printre acestea se află Atletico Arad, formație ce s-a impus fără mari emoții în „zona” de la Reșița.

Federația Română de Fotbal a programat ultimul act la Cluj, mai precis la Sala Sporturilor „Horia Demian”, pentru zilele de 17 și 18 decembrie. În urma tragerii la sorţi, componenţa celor două grupe va fi următoarea: AFC Argeş Piteşti, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, PRO Junior Craiova şi Best Kids Reghin (Grupa A) și Luceafărul Cluj-Napoca, Didi Junior Iaşi, SC Dinamo şi Atletico Arad (Grupa B). Câştigătoarele celor două grupe se vor duela în finala mare, iar ocupantele locului secund din fiecare grupă se vor întâlni în finala mică.

Lotul arădenilor pleacă mâine spre orașul de pe Someș în următoarea componență: Andrei Cigherean, Alessio Calotă, Lucas Câmpan, Kevin Cotuna, Mario Salka, Darius Şiclovan, David Ştef, Daian Tăutan, Mario Rusu, Adrian Dragoș, Luca Indreica și Robert Rusu. Pe banca „galben-negrilor” vor sta Adrian Petruț și Adrian Rusu, dar din delegație mai fac parte Bogdan Oneț și Dinu Donca. „În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru înțelegere copiilor pe care nu i-am luat în lot. Vreau să știe că sunt la fel de buni și contez pe ei la fotbalul pe teren mare, unde ne interesează să facem cu adevărat performanță. Acest turneu final este un bonus pentru noi, ne bucurăm că am ajuns până aici și vom încerca să scoatem maxim. Fiind vorba despre cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă se poate întâmpla orice. Meciurile vor fi echilibrate și pot fi decise la o fază, de o execuție de excepție, o greșeală…Cunoaștem o parte dintre adversari fiindcă am jucat împotriva lor, respectiv Luceafărul Cluj, Dinamo sau <<Hagi>>. Sunt echipe bune, dar nu sunt de neînvins. Depinde de ziua pe care o prindem, de exemplu nu ne prea convine că debutăm chiar împotriva formației gazdă și încă la o oră matinală ce nu prea e pe placul copiilor noștri”, ne-a mărturisit Adrian Petruț.

Succesiunea meciurilor din grupă pentru Atletico 2007 este următoarea: Luceafărul Cluj (sâmbătă, ora 11) Dinamo (sâmbătă, ora 17) și Didi Junior Iaşi (duminică ora 11).

FOTO: Marian Cărăvan (expressdebanat.ro)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button