Fotbal juniori

Polivalenta arădeană își deschide porțile pentru finalistele Turneului Gheorghe Ene: Atletico, Luceafărul și Piteștiul – printre favorite





Delegația de 2007 a lui Atletico Arad a ajuns azi noapte acasă cu medalia de bronz curcerită la Memorialul Gheorghe Ola de la Cluj. Antrenorul Adrian Petruț nu are timp analize, fiindcă mâine dimineață intră din nou în febra unei finale, cu grupa de vârstă cu un an mai mică.

Norocul arădenilor este că evită o nouă deplasare și asta pentru că finala Turneului Gheorghe Ene e organizată chiar de Sala Sporturilor „Victoria” din orașul nostru. Sunt pregătiri intense chiar la această oră, fiindcă Polivalenta vine după 5 zile pline de târg, iar mâine trebuie să arate bine pentru oaspeți din toate colțurile străzii.

Oaspeții arădenilor sunt: CS Luceafărul 2010 Cluj, ACS Dani Coman Piteşti, Real Junior Vaslui, ACS Luceafărul Drobeta (Grupa A), AS FC Interstar Sibiu, Academia Stars Brăila, AS Galactic FK București, din această grupă B făcând parte și Atletico Arad. Meciurile din grupe încep mâine dimineață, după cum urmează:

Ora 9: Luceafărul – Drobeta

Ora 10: Pitești – Vaslui

Ora 11: Sibiu – Galactic

Ora 12: Atletico – Brăila

Marea parte a cheltuielilor sunt suportate de gruparea organizatoare, Atletico Arad, iar restul de Federația Română de Fotbal. „În această seară, la ora 20, e programată ședința tehnică la Hotel Ardealul, iar de mâine dimineață se intră pe parchet. Ne ocupăm de toate, firma de pază, asistență medicală, așteptăm să vină și arbitrii din județele învecinate ce nu au reprezentante la acest turneu final. La o primă vedere, Luceafărul, Dani Coman Pitești și noi, de la Atletico, se luptă pentru trofeu, dar nicio echipă nu trebuie subestimată din moment ce a ajuns printre cele mai bune din țară. Noi ne bazăm și pe încurajările din tribune, cel puțin la meciurile de după-amiază am înțeles că toate grupele de la Atletico își vor susține colegii, sperăm să avem un turneu reușit din toate punctele de vedere”, a spus Bogdan Oneț, antrenor și președinte la Atletico Arad.

„Galben-negrii” vor conta pe exact același lot ca și la „zona” de la Sebeș-Alba, în măsura în care copiii nu au probleme de sînătate și anume: Felix Pop, Darius Burca, David Berar, Deian Leş, Eric Ronai, Andrei Popa Leca, Luca Bundik, Alex Balaş, Marius Buza și Cristian Bota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button