Fotbal juniori

Interstar Sibiu e campioană la „Gheorghe Ene”, Belodedici a înmânat medaliile!





Cele mai bune echipe la grupa de vârstă 2008 s-au duelat ieri și azi, pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria din Arad, în cadrul finalei Turneului Gheorghe Ene. Gazdele de la Atletico nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și, cu cele două puncte, strânse în finală, nu au putut emite pretenții la medalii.

Cele de bronz au mers la bucureștenii de la Galactic, care au câștigat cu 4-2 finala mică împotriva lui Real Junior Vaslui. Interstar Sibiu și Luceafărul Cluj au pus în scenă o finală echilibrată, cu un plus – totuși – pentru sibieni, care și-au și adjudecat trofeul. Jucătorul turneului, Andrei Gheorghe (foto2) a fost cel care a decis campioana cu un șut sub transversala lui Iustin Pop (foto3), desemnat portarul turneului. Scor final 1-0.În fine, distincția de cel mai tehnic jucător a mers la vasluianul Ștefan Amarandei (foto4).

Premierea a fost efectuată de Miodrag Belodedici, fostul fundaș al naționalei și dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua București și Steaua Roșie Belgrad. „Belo” a fost solicitat pentru zeci de poze, de grup și personale, de părinți, copii și simpli spectatori ai ultimului act.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button