Minifotbal, futsal

ACU a câștigat turneul caritabil pentru Sara, tricoul lui Sânmărtean a strâns cei mai mulți bani pentru fetița bolnavă





În cea de-a treia zi de Crăciun, lumea fotbalistică arădeană s-a mobilizat pentru o cauză nobilă. La inițiativa fostului deputat, Flavius Măduța, a căpitanului UTA-ei, Alin Gligor și a gazdelor de la Baza Sportivă Serie A, Cristi Lăzău și Cristi Barna, opt echipe s-au întrecut la un turneu de mini-fotbal. Scopul a fost strângerea de fonduri pentru micuța Sara Ana Maria Ruști, care a suferit un accident la vârsta de 1 an și 10 luni, iar de atunci a fost diagnosticată cu encefalopatie hipoxic ischemică, cu paralizie cerebrală.

Menționând că întrecerea a fost câștigată de cei de la ACU, în formula Leric – Lung, Nistor, N. Varga, Bogoșel, Hlistei, Rus, Oprean și Ciobu (plus managerul Silviu Turc), după o finală cu „Sara Friends” (scor 2-0), s-a trecut la strângerea efectivă de fonduri. Organizatorii au scos la licitație nu mai puțin de 13 tricouri cu numele unor fotbaliști celebri în România, printre care și câțiva arădeni, plus un tricou al nepersonalizat al UTA-ei.

Tricourile lui Bălgrădean, Trică, Cl. Voiculeț, Herea, Llullaku, Cernat, Sânmărtean, Hlistei, Nagy, Fl. Purece, Panin, St. Filip și Man au trecut ca pâine caldă, pentru o sumă totală de aproximativ 6000 de lei, dar majoritatea celor prezenți la repriza a treia au contribuit cu câte ceva pentru micuța Sara. Iar în sală au fost figuri cunoscute din rândul fotbaliștilor, din diferite generații, precum: Mitu, Țârlea, Gaica, Grad, Hirmler, Toderaș, Ungur, Nagy, Botiș, Panin, Todea, Irimia sau Al. Pavel.

Cel mai bine s-a vândut tricoul lui Lucian Sânmărtean, de la Pandurii, contra sumei de 1000 de lei, după el venind cel al arădeanului Dennis Man. Tricoul său cu numărul 7 al tânărului stelist, semnat de coechipierii săi, ce s-a, a adus în urna caritabilă suma de 600 de lei. De remarcat ar mai fi și că tricoul lui Roland Nagy de la Mainz a fost licitat de Alin Gligor, căpitanul „Bătrânei Doamne”, care și-a îmbrățișat călduros fostul antrenor.

Cei care doresc şi pot să o ajute ajute pe fetița de 6 ani o pot face depunând în următoarele conturi:

RO42BTRL00201201R07364XX – în lei,

RO66BTRL00202201R07364XX – în dolari,

RO17BTRL00204201R07364XX – în euro;

(SWIFT BTRLRO22ARA)

Conturile sunt deschise pe numele tatălui fetiţei, Ruşti Augustin Florin, la Banca Transilvania, sucursala Arad , Str. Unirii, nr. 5.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button