Baschet

Repetă ICIM-ul isprava de acum un an în fața lui Sepsi? „Să stricăm calculele specialiştilor!”





Finalul de an aduce în Polivalentă un meci interesant în Liga Naţională de Baschet Feminin. Chiar dacă există diferenţe din multe puncte de vedere între combatante, Univ Goldiş ICIM Arad și Sepsi Sf. Gheorghe promit spectacol. Mâine, de la ora 18,30, arădencele încearcă să răstoane orice calcule. Cu obiectiv clar clasarea în play-off, Aradul lui Nolan înfruntă campioana en-titre şi liderul la zi în campionat, echipă ce a pierdut doar un meci.

Cu toate acestea speranţa la o surpriză există. Nu uităm că recent Aradul a învins la Cluj, o grupare cu pretenţii la cucerirea titlului (şi, fie vorba între noi, deocamdată doar cu pretenţii). „Cu siguranţă, ne aşteaptă, un examen dificil. Înfruntăm campioana României, echipă a cărei buget îi permite să spere la a păstra acest titlu. Dar nu uităm că am învins la Cluj, o formaţie aproapiată ca valoare, dar şi de faptul că exact cu acum un an administram viitoarei campioane cel mai dur eşec din acea stagiune. Din păcate, noi de atunci suntem în recesiune, iar Sepsi continuă performanţele. Dar, vrem să stricăm calculele specialiştilor. Aşteptăm fanii să ne susţină în încercarea de a obţine un nou rezultat important”, spune preşedintele grupării „galben-albastre”, Marcel Urban.

Intrarea în Polivalentă va fi liberă dacă fanii vor aduce câte o jucărie de pluş. În schimb oficialii Aradului le pregătesc câteva surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button