Stranieri aradeni

Schimbări majore în viața lui Cipri Rus: Pleacă de la ASA și a devenit tătic





După despărțirea de UTA, Ciprian Rus nu a avut o perioadă tocmai bună. A stat pe bară mai mult de o lună de zile din cauza unor probleme birocratice ce macină inclusiv fotbalul în România. Avea să debuteze pe 29 septembrie în Liga 1, cu golul de 3 puncte al formației lui Dan Alexa pe arena „Dan Păltinișanu”, contra lui ACS Poli. Au urmat și alte evoluții bune pentru atacantul de 25 de ani, care – însă – aproape sigur se va despărți de ASA în această iarnă, profitând de o clauză din contractul său. Mureșenii sunt în colaps financiar și puțină lume le dă șanse să mai reia întrecerea în stagiunea de primăvară.

Dar, până să semneze un contract cu noua sa formație (oscilează între o altă grupare de Liga 1 și una din străinătate), Rus trăiește clipe unice. În această noapte, perechea sa, Timea, a născut un băiețel sănătos, pe numele său, Mark Aaron.

Vă reamintim că arădeanul Rus și-a dus contribuția cu zece goluri la stagiunea excelentă făcută de UTA, câștigându-și și titulatura de „Mister baraj”, după „dubla” de la Arad cu Călărașiul și singura reușită „roș-albă” contra Voluntariului. În luna august s-a despărțit de „Bătrâna Doamnă” în urma unor neînțelegeri cu conducerea clubului.









Un comentariu

  1. Vinoo inapoi Cipri!!! 🙁 Acasă e cel mai bine,avem nevoie de tine! Tu joci cu sufletul aici.nu pt bani…fotbalisti k tine mai rar gàsesti si tocmai de asta ar fii trebuit sa te aprecieze!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button