Baschet

„Galben-albastrele”, lăudate de conducere după eșecul cu Sepsi: „Au învăţat ce înseamnă spiritul ICIM-ului”





Univ Goldiş ICIM Arad s-a ridicat la înălţimea adversarului în meciul de aseară. Cu mici excepţii, nu prea s-au văzut diferenţe între echipa locală şi campioana Sepsi Sf. Gheorghe. Dar acele mici excepţii au făcut diferenţa în cele din urmă. Una ce s-a creat în sfertul 3, plus o bancă mai lungă a oaspetelor. „A fost un meci disputat de la egal la egal, avantajul lor fiind că au putut schimba pe bandă rulantă orice jucătoare din teren ce era obosită. La noi nu s-a putut face acest lucru. Am făcut totuşi faţă cu brio acestui meci şi le felicit pe fete pentru dăruire. Au demonstrat că au învăţat ce înseamnă spiritul ICIM-ului, pe care noi îl implementăm şi care a dat roade: sacrificiu, joc cu inima, dedicare 100%. Lucruri care ieri au anulat diferenţa de valoare dintre combatante”, susține preşedintele Marcel Urban.

Fetele lui Stacey Nolan intră într-o foarte scurtă vacanţă. Asta pentru că încep anul devreme, în Cupa României. Înfruntă Universitatea Cluj, în deplasare, pe 5 ianuarie şi acasă pe 8 ianuarie (ora 18,30).

FOTO: Valentin Marian









Un comentariu

  1. Vai de noi ce -am ajuns !!!! Dacă s-ar face un clasament pe județe d.p.d .v. sportiv ,sigur suntem in ultimele 5,inclusiv si ca infrastructura sportiva !!!!!!! Aloooo ,judetu’,primăria ?!?!?!?!?!?! Mama naibii………….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button