UTA Arad

Realizările UTA-ei pe final de 2016: „Echipa – pe loc de promovare, datoriile sunt pe zero”





Anul 2016 a fost extrem de intens pentru UTA. În vară, echipa noastră ajungea, din postura de nou-promovată în liga secundă, să joace pentru promovarea pe prima scenă.

Sezonul 2016-2017 a trecut de jumătate, iar echipa noastră petrece iarna pe poziția a doua a ligii secunde, poziție care duce în Liga I la sfârșit de campionat.

La ora analizei, Alexandru Meszar, mentorul proiectului datorită căruia UTA a trecut peste cea mai grea perioadă din viața ei, scrie o concluzie succintă pentru punctul în care s-a ajuns: „UTA a avut parte de un Crăciun așa cum și l-a dorit, după realizarea a două obiective majore. Unul, echipa este pe loc de promovare directă, iar al doilea, datoriile clubului sunt zero față de bugetul de stat, bugetul local, jucători vechi și actuali, antrenori, angajați și furnizori. Un cadou de Crăciun a fost și declararea echipei Under 19 (câștigătoare a Cupei și Supercupei României) drept <Echipa anului>. Ne dorim ca anul viitor să aibă aceleași rezultate organizatorice și financiare și, pe plan sportiv, cu ocazia Crăciunului, să avem parte de un brad  de Liga I”.

Sursa: uta-arad.ro

FOTO: Viorel Musca

10 comentarii

  1. Domnule MESZAR, fa cumva si convingel pe CHERCHEZ sa vina la UTA. ca nu v-ei regreta, UTA. va promova sigur cu el in echipa !!!

    0
    0
  2. Nu are ce căuta un bufon va și Cherchez la UTA..E sub Cipri Rus ca valoare, și în plus e plin de ifose, e ridicol după ce marchează un gol se bucură în stil Cristiano Ronaldo in meciul direct de la Târgoviște a fost pe nicăieri

    0
    0
  3. În altă ordine de idei dacă e adevărat că sunt achitate toate datoriile, atunci chiar e de apreciat , puține cluburi din Romania se pot lauda cu așa ceva, iar aceasta stabilitate o face favorita la promovare

    0
    0
  4. Doamne ajuta !!!! Si eu cred ca Cipri e mai bun ca Cerchez ! Păcat ca a plecat,dar dacă Naghi i-l folosea mai mult ,inclusiv titular in unele meciuri , cind Curtuius era pe nicăieri,poate si azi era la UTA . Așa……. .insa cine știe poate se întoarce .

    0
    0
  5. Spunea userul Cosmin in nenumarate randuri ca conducerea nu vrea promovarea . Iata contrariul :
    „Ne dorim ca anul viitor să aibă aceleași rezultate organizatorice și financiare și, pe plan sportiv, cu ocazia Crăciunului, să avem parte de un brad de Liga I”
    Cu ocazia asta cred ca e clar pentru toata lumea ca toata suflarea aradeana fotbalistica este pregatita pentru marele pas , daca s-ar misca si Ghita mai repede cu stadionul ar fi extraordinar

    0
    0
    1. Dar tot Meszar spunea ca se va trage la promovare doar atunci cand toata suflarea aradeana va fi pregatita pt asa ceva, incepand de la conducerea orasului, si terminand cu suporterii care ar trebui sa umple motoru macar..de infrastructura nici nu are rost sa amintim! Tie iti pare ca e pregatit Aradul pt a impune acest obiectiv? Asa poate sigur sa traga la primele locuri, daca iese bine daca nu asta e, dar nu îi poate impune nimeni acest obiectiv! Rezultatele se pare ca vor readuce publicul la stadion, mai trebuie ca primaria sa accelereze lucrarile la stadion..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button