UTA Arad

În Spania, utiștii au optat pentru locația de cantonament preferată a Stelei





Chiar înainte de Anul Nou, conducerea „Bătrânei Doamne” a bătut în cuie locația de cantonament pe tărâm spaniol. Arădenii aveau la dispoziție trei variante și au optat pentru baza sportivă de la Oliva Nova, acolo unde și Steaua își efectua stagiile de pregătire de iarnă în special în mandatele lui Marius Lăcătuș și Costel Gâlcă.

Între 29 ianuarie și 12 februarie, utiștii vor scăpa de gerul din România și terenurile proaste din Arad, pentru a fi răsfățați la Oliva Nova, pe malul Mării Mediterane, cu temperaturi de 20 grade Celsius. Gligor et. comp. vor fi oaspeții unui resort (Oliva Nova Beach and Golf Resort) aflat la aproximativ o oră distanță de aeroportul din Valencia, care cuprinde un hotel cu 242 de camere, un centru SPA și o sală de fitness bine puse la punct.

Elevii lui Laurențiu Roșu vor avea la dispoziție patru terenuri de iarbă, de care au grijă nimeni alții decât cei care se ocupă și de complexul Barcelonei, inclusiv de gazonul de pe Nou Camp. Cu siguranță, „roș-albii” vor disputa și câteva jocuri de verificare în Peninsula Iberică, programul acestora urmând a fi stabilit luna viitoare. Deocamdată, ca și bătut în cuie, este doar testul cu puternica formație din Cehia, Sparta Praga.

Vă reamintim că UTA va strânge rândurile în 2017 pe 16 ianuarie, urmând ca etapa de reacomodare cu efortul să fie bifată pe plan local. Totodată, arădenii ar trebui să dispute și unul-două amicale la Arad sau împrejurimi, unul dintre ele fiind fixat deja cu Lunca Teuz Cermei, pe 28 ianuarie.

După 21 de etape disputate în stagiunea 2016-2017 a Ligii a II-a la fotbal, Campioana Provinciei ocupă locul 2 în clasament, direct promovabil în elită.

 

 

12 comentarii

    1. Sa speram ca o sa fie un gazon de inalta calitate pe noul stadion. Are cineva poze sau video cu stadiul (mai) actualizat al lucrarilor la stadion? Cel mai recent filmulet pe youtube in acest sens dateaza din septembrie 2016.

      Un an 2017 mai bun echipei UTA si tuturor suporterilor. De asemenea un calduros La Multi Ani celor de la sportarad fara de care cei din afara tarii nu ar putea sta „conectati” la ce se intampla la UTA.

      0
      0
  1. @Ontario..nimic nou la UTA, la stadionul Baronului. E frig, sint Sarbatori, cam de prin 10-15 decembrie nu vezi picior de om. Doar cladirea aia nedemolata, din dreapta fostei intrari principale, a fost cumparata de unii si se va deschide o piliclinica acolo.

    0
    0
    1. E trist. Din 2004 plecat, am mai fost in Romania in octombrie 2010 (am vazut prima oara un meci al UTA-ei in nocturna, cred ca 2-1 cu Turda daca nu ma insel) si planuiesc o viitoare vizita in 2018. Daca e in timpul campionatului o sa vin la un meci cu siguranta dar speram sa fie pe noul stadion. In ritmul asta nu cred. Finisarile vor lua sigur mult mai mult timp decat constructia propriu-zisa. Ma gandesc insa la aradenii utisti mai in varsta care spera sa apuce sa vada stadionul nou si UTA jucand acolo meciuri de prima liga. Acolo in Arad nu exista amenzi sau alte forme de constrangere financiara la castigatorul licitatiei in caz ca anumite termene intermediare nu sunt implinite la timp? Pe aici primariile scad contractele drastic daca termenele nu sunt implinite (se intampla foarte rar). Nu se stia de dinainte ca firma castigatoare are putini angajati (cel putin asa pare sa fie din imaginile si filmuletele de pana acum in care se vad doar o mana de oameni muncind)?

      0
      0
      1. falcosul zice ca stadionul va fi terminat la timp, in mai 2018. Banii sunt de la primarie si vin in transe, de aici si termenul mare de executie. Suntem in ian. 2017, deci peste 1 an si patru luni ( sa nu punem cele douazeci de zile din luna mai) stadionul va fi gata. Nu firma e de vina, deocamdata e in termen stadionul, daca nu va fi terminat la timp se poate discuta de amenda.

        0
        0
        1. Ce optimist esti ! Dar si asa , daca vom promova, 1 an am juca departe de Arad, ceea ce nu e de bun augur. Ce naiba o fi asa de greu sa se urgenteze constructia ?

          0
          0
  2. @Ontario …vorba poeziei :
    „Pe pământ avem de toate
    Și mai bune și mai rele,
    Bune, rele,
    Și-nchisori și libertate
    Și-a putea și nu se poate
    Și noroi și stele.’
    La Arad doar stadion nu avem…fotbalistic , vorbind …! Sint insa miscat de atasamentul tau pentru UTA, tipic cuiva plecat,pe care..il macina amintirile !

    0
    0
  3. E gata! Cristian Neguţ (21 ani) de la Chindia Târgoviște a semnat cu UTA! Felicitari conducerii, un transfer reusit, 9 goluri marcate în sezonul asta, plus o prestatie foarte buna si in sezonul trecut.

    0
    0
  4. Hai ca nu te cred !!! Il stiu pe Cristi,am asistat la multe dintre antrenamentele Chindiei,am stat de vorba si cu el si pot sa spun ca UTA. , daca este adevarta stirea ca, este un transfer foarte,foarte reusit pt. ca acest jucator este unul foarte talentat si ca UTA. nu se va insela in privinta asta. El este venit de la Titu, adus anul trecut de antrenorul Croitoru care a si antrenat acolo. Bravo UTA. pt. acest transfer. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. Mie , de la Targoviste, mi-a sarit in ochi Cherchez, pe Negut nu l-am remarcat, doar ca s-a incadrat in jocul colectiv de atac , Daca e si under 21 ar fi foarte bun. Dar stirea e data de un suporter, nu de club, ceea ce da nesiguranta sau incertitudine

    0
    0
  6. La multi ani!!!!

    @ Alex nu cred ca e bine sa scriem vorbe care la sfarsit inseamna neadevaruri. Cred ca pana nu vine confirmarile de transfer ar trebui sa ne abtinem sunt uni care cred si dupa aceea o sa apara pe aici sa dea cu acuze ca conducerea UTA-ei e de cacat si altele. Cand sunt confirmate putem vorbi sa le analizam si altele. ( a mai fost unul care a scris ca Hlistei a fost transferat)

    0
    0
  7. Actuala conducere de la UTA este recunoscuta despre ezitarile in cumpararea de jucatori, mereu a luat jucatori , in ultimul moment, din ceea ce a mai ramas. Ieftini, liberi de contract, multi au ramas putin, au plecat apoi. Asa va fi si acum, nu cred nimic despre cel de la Targoviste, nici despre Rus, Hlistei, Morar, sint fumigene. In plus nici nu i-am auzit pe Mezsar si Gradinaru zicand ca, in returul asta, s-a schimbat obiectivul, si ca ne vom axa pe promovare, nu pe a juca cu mai multi tineri. Sa impaci si capra si varza, nu este posibil. Eu unul nu am certitudinea ca se vrea…din suflet… promovarea, ca si anul trecut, vom fi dusi cu speranta, ( si minciuna)…si vom pierde „frumos”. Ma poate contrazice, acum, doar o campanie de transferuri, de minim 3-4 jucatori, macar la nivelul titularilor de acum, desi ar fi bine sa fie, mai buni (macar vreo 2 ). Asa ca sa asteptam,pe mine cantonamentele scumpe de afara, nu ma incalzesc, ajuta mai mult tinerii, iar , anul trecut , chiar turneul de pregatire chiar a fost contraproductiv ( si iarna si vara)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button