National Sebis

Ca și anul trecut, Sebișul începe seria amicalelor cu ACS Poli! Naționalul reeditează și „duelul” din Cupă cu Luceafărul





Chiar dacă transferurile le va efectua în Noul An, liderul din C4 a terminat 2016 cu un program de pregătire de iarnă bătut în proporție de 90% în cuie.

Sebișenii se vor reuni luni, 16 ianuarie, urmând să se pregătească doar pe plan local și împrejurimi, inclusiv în sistem de cantoanment, între 31 ianuarie și 9 februarie. Totodată, team-managerul Călin Cojocaru a programat și opt amicale.

Ca și anul trecut, când echipa încăpuse pe mâna lui Rică Neaga, seria începe cu o partidă contra celor de la ACS Poli Timișoara. Între timp, prim divizionara de pe Bega și-a asigurat serviciile lui Ionuț Popa, care în urmă cu trei sezoane era director tehnic chiar la Sebiș. Testul e programat pe 21 ianuarie la Sebiș.  Celălalt amical cu o formație mai bine cotată se va consuma pe 10 februarie, cu Luceafărul Oradea. „Alb-albaștrii” o înfruntă pe divizionara secundă în județul Bihor, într-o reeditare a „duelului” din 32-imile Cupei României la fotbal.

În fine, Naționalul își mai verfică potențialul cu: Crișul Chișineu Criș (pe 28 ianuarie), Szeged (4 februarie), Șoimii Lipova (17 februarie), Crișul Sânandrei (21 februarie), CS Ineu (24 februarie). În fine, încă se caută un adversar pentru data de 24 ianuarie.

Sebișul e prima în seria a IV-a a Ligii a 3-a, cu două puncte peste Școlar Reșița, însă încă speră că va câștiga la „masa verde” partida cu Ighiul și – astfel – distanța de principala contracandidată la promovare s-ar mări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button