Stranieri aradeni

Țucudean, Hlistei și Pirtea ar putea avea antrenori noi la Pandurii





Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi pot face din nou cuplu pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1, după ce în trecut au mai colaborat la CS U Craiova. Cei doi au fost contactaţi de Pandurii Târgu Jiu şi l-ar putea înlocui pe Petre Grigoraş la echipa gorjeană, dacă tehnicianul din prima parte a sezonului nu va mai continua la Târgu Jiu.

Emil Săndoi a confrimat discuţiile şi a precizat că ia în calcul preluarea echipei, doar dacă va primi asigurări că situaţia financiară se va regla.

„Deocamdată lucrurile nu sunt clare. Eu am purtat o discuţie cu ei înainte de Sărbători. Am vorbit şi cu Sorin Cîrţu, cu domnul Condescu, pentru că dacă vom merge, vom merge doar împreună acolo. Sincer, depinde şi de situţia pe care o va avea echipa. Probabil aceste lucruri se vor clarifica la reunirea lotului, suntem conştienţi că sunt multe probleme. N-aş putea spune că e o certitudine în acest moment. Eu am promovat cu Pandurii, îl cunosc de foarte mult timp pe domnul Condescu, Sorin, la fel, a antrenat Pandurii. Suntem cunoştinţe vechi, aş spune chiar prieteni. Ştim că s-a intrat în insolvenţă, ştim că nu e o situaţie tocmai bună. Vom vedea după data de 8 ianuarie, atunci când va fi reunirea lotului şi se vor clarifica lucrurile” , a declarat Emil Săndoi pentru Dolce Sport.

La Pandurii evoluează și arădenii George Țucudean, Cătălin Hlistei și George Pirtea, care se vor prezenta la reunirea gorjenilor pe 9 ianuarie. Mai departe rămâne de văzut dacă toți trei vor continua în Oltenia sau își vor vedea de drumul lor, în condițiile în care – se știe – situația financiară a celor din Târgu Jiu e dezastruoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button