Baschet

Manșă ratată pe Someș: Universitatea Cuj – Univ Goldiş ICIM Arad 80-67





Puse în gardă de eşecul surprinzător din campionat, starurile Clujului nu au mai fost dispuse la concesii în faţa tenacei echipe a Aradului în Cupa României de baschet feminin. Şi asta chiar dacă după primele 10 minute, cu Stroman şi McGuire la timonă, trupa lui Stacey Nolan conducea pe tabelă.

Apoi, însă, cu o bancă mai consistentă, dar şi cu Harrison în mare formă, secondată de Irimia, Mandache, Butulija sau Agunbiade, clujencele au preluat controlul. La pauza mare aveau plus 5 pe tabelă, după ce au marcat 28 de puncte (!?) în 10 minute, pentru ca ultimul sfert să se distanțeze pe fondul căderii totale din apărare a „galben-albastrelor”.

Trebuie subliniat, totuși, că în minutul 36 era 72-66, dar ratând momentul psihologic, arădencele intră cu minus 13 în manșa secundă ce se dispută duminică seara (ora 18), în Polivalenta de pe Mureș. Deși va fi dificil, calificarea încă poate fi tranșată în fața propriilor suporteri, mai ales că mult prea lăudatele vedete ale Clujului au dat chix când le-a fost lumea mai dragă.

Formații și marcatoare:

U. Cluj: Harrison 21 (4×3), Mandache 12, Irimia 11 (1×3), Butulija 10 (1×3), Ross 8, Agunbiade 8, Voica 6 (2×3), Denson 4.

Univ Goldiş ICIM Arad: Stroman 17, McGuire 13, Nagy 10, Hadzovic 8 (1×3), Pasic 8, Mercea 4 (1×3), Karakasevic 4, Moraru 3 (1×3).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button