Stranieri aradeni

Arădeanul Țucudean își schimbă echipa în Oltenia: Fostul utist vrea să se bată la titlu cu CS U Craiova





Intrat în ultimele şase luni de contract, arădeanul George Ţucudean refuză să se mai întoarcă la Pandurii Târgu Jiu şi a plecat în cantonament alături de CS U Craiova. Fostul atacant de la Steaua şi Dinamo a zburat în Malta alături de lotul antrenat de Gigi Mulţescu şi e aşteptat să semneze cu CS U, imediat după ce-şi va rezolva problemele cu gorjenii.

Situaţia financiară catastrofală de la Târgu Jiu face ca cei mai importanţi fotbalişti să plecede la Pandurii. Printre ei se numără şi George Ţucudean, care şi-a depus deja memoriu pentru a deveni fotbalist liber de contract şi şi-a găsit şi echipa alături de care se va bate pentru titlul din Liga 1.

Vârful de 25 de ani s-a îmbarcat în avionul care a dus-o pe CS U Craiova în Malta, în primul cantonament al iernii, iar semnarea contractului depinde doar de momentul în care Ţucudean va „scăpa” de Pandurii, oltenii rezolvând, astfel, una dintre cele mai mari probleme din prima parte a sezonului.

Evaluat la 600.000 de euro, Ţucudean a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 16 meciuri jucate pentru Pandurii în acest sezon şi e aproape sigur de postul de titular la Craiova. Crescut de Atletico, arădeanul de 25 de ani s-a lansat la UTA, după care a mai trecut pe la Dinamo, Standard Liege, Charlton, Steaua, ASA Târgu Mureși și în final a fost coleg la Pandurii cu alți doi fotbaliști născuți în județul nostru, Cătălin Hlistei și George Pirtea.

prosport.ro

FOTO: Viorel Musca









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button