Stranieri aradeni

Arădeanul Pirtea s-a despărțit de Pandurii și ar putea întări liderul Ligii a 2-a





Sunt ore calde la Pandurii Târgu Jiu, acolo unde conducerea clubului taie în carne vie, fie că vorbim de contracte sau…pe cale de  consecință, jucători și antrenori. Cine nu acceptă noile condiții oferite de conducerea clubului e liber să plece. Dacă despre George Țucudean se știa că e ca și plecat de la trupa gorjeană, ieri și-a încheiat conturile cu Pandurii și George Pirtea.

Mijlocașul de bandă de 20 de ani își poate alege singur viitorul, iar acesta poate fi legat în continuare de Liga 1 sau cel puțin de o pretendentă la un loc în elită. Sorin Paraschiv, impresarul fotbalistului care s-a remarcat la Șoimii Pîncota în stagiunea precedentă de Liga a 2-a, ține legătura cu șefii celor de la FC Voluntari, dar și Ionuț Popa încearcă să-i facă un loc în lotul lui ACS Poli fostului său elev din Podgoria arădeană.

Dar, dacă nu va fi să rămână pe scena primului eșalon, Pirtea poate opta pentru Juventus București, acolo unde este dorit cu insistență de Daniel Oprița. Gruparea din cartierul bucureștean Colentina e lider în Liga 2-a, cu 6 puncte peste UTA, care nu se arată interesată de el.

Tot legat de Pandurii, Petre Grigoraș este și el pe cale să renunțe la funcția de antrenor, situație în care s-ar putea deschide ușa pentru alt fotbalist arădean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button