Baschet

La Alexandria, ICIM-ul vânează victoria de bun venit pentru Bulj, dar mai ales puncte cruciale pentru play-off





Pe 29 octombrie 2016 Univ Goldiș ICIM Arad obținea primul succes stagional în Liga Națională, 77-72, cu CSBT Alexandria. De atunci s-au schimbat destule lucruri, cel mai important fiind legat de antrenorul echipei „galben-albastre”.

Baschetbalistele Aradului ajung la partida de mâine seară (ora 18) având cu două puncte mai mult decât adversara din județul Teleorman. Jocul poate fi decisiv în lupta pentru play-off și, de aceea, destul de complicat. Alexandria vine după patru victorii consecutive, cu Satu Mare şi Tg. Mureş în LNBF şi „dubla” cu Iaşiul, din Cupă.

Arădencele au plecat spre Teleorman în formulă completă şi vor o victorie de bun venit pentru noul tehnician, Bogdan Bulj, care-şi va intra în pâine începând de luni. „Am ajuns într-un moment în care avem nevoie de fiecare victorie, nu mai contează că eşti acasă sau deplasare. Sper să ne resetăm din nou şi se nimereşte să fie din nou meci cu Alexandria cum a fost în tur. Ne aşteaptă un meci greu, cu o formaţie care a fost întotdeauna capabilă să facă surprize, indiferent de adversar. Cu atât mai mult cu cât loturile celor două echipe sunt echilibrate (n.r.: Alexandria are 5  <<straniere>>, între care o fostă componentă a Aradului, Bartee). În plus, evoluează într-o sală atipică performanţei. Nu căutăm scuze însă, mergem să câştigăm, să fie un nou început în ceea ce a mai rămas din acest sezon”, a spus Marcel Urban, preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button