Fotbal juniori

Crișul a câștigat a șasea ediție a Cupei „Unirea”: Finalistele și campioana s-au decis la penalty-uri!





Opt echipe formate din copii născuți în anul 2005 și mai tineri (Crișul Chișineu Criș, Frontiera Curtici, Șoimii Pîncota 1938, Progresul Pecica, Șoimii Șimand, Viitorul Arad I și II, Unirea Sântana) au luat startul la cea de-a șasea ediție a Cupei Unirea, organizată de Cătălin Puia și oficialitățile orașului Sântana. După meciurile din grupe au rezultat semifinalele: Șoimii Șimand – Crișul Chișineu Criș și Viitorul I – Unirea Sântana. Ambele s-au încheiat cu scor alb, astfel că finalistele s-au decis la loviturile de departajare.

Locul 3 avea să le revină șimăndanilor, care s-au impus cu 6-3 în fața gazdelor de la Sântana. Scorul semifinalelor, 0-0, s-a repetat și în ultimul act, Crișul câștigând loteria penalty-rilor cu 2-1, după execuțiile lui Borha și Țapoș. De altfel, Ionuț Țapoș a fost desemnat și portarul turneului, în timp ce titlul de cel mai bun jucător i-a revenit lui Mario Pașca, care s-a ales și cu o bicicletă oferită de Aurel Ardeu, fost fotbalist la Strungul.

Lotul câștigătorilor a fost format din: Ionuț Țapoș – Dennis Sechel, Andrei Nădăban, Eick Oszvar, Robert Drida, Răzvan Borha, Sebastian Ofrim și Răzvan Rus. „Ne bucurăm că, pe lângă rezultatele excelente ale echipei de seniori, clubul nostru demonstrează că își face bine treaba și la copii și juniori. Nu era deloc simplu să câștigăm acest turneu la care au participat formații bune din județ, plus cea de la Viitorul, una cu rezultate bune și la nivel internațional. Îi felicit pe băieți, sper să câștige numeroase trofee în cariera lor”, a spus Daniel Cherecheși, antrenorul grupei 2005 de la Crișul Chișineu Criș și manager general al clubului.

Diplomele și cupele au fost înmânate laureaților de Daniel Tomuța, primarul orașului Sântana și Marius Bătrân, vicepreședintele Unirii Sântana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button