National Sebis

Portarul Tomșa nu s-a mai prezentat la restartul Sebișului: Cojocaru caută un vice-Fișteag, dar și un fundaș central





Campioana toamnei în seria a IV-a a Ligii a 3-a vorbește de azi la trecut despre vacanța de iarnă. Pe suprafața acoperită cu zăpadă de pe „Crișana”, Călin Cojocaru, Ilie Stoican și Cosmin Merșca au condus prima ședință de pregătire pe 2017, una de la care nu a lipsit niciun component al lotului. Doar portarul Ionuț Tomșa nu s-a mai prezentat la echipă, anunțând că pleacă la muncă în Anglia. Cum și Andrei Cioară a părăsit „corabia” pe finalul turului, Naționalul a rămas, deocamdată – doar cu Emanuel Fișteag între buturi.

Proaspetele achiziții, atacanții Gelu Velici și Flavius Tulcan, au alergat deja cot la cot cu noii colegi (Fişteag, Rosenblum, Stupu, Ciocan, Basic, Siminic, Suciu, Samoilă, Lup, Clej, Iuga, Avramescu, Mihuţa, Săulescu), același lucru fiind valabil și pentru cei doi juniori aduși pe ultima sută de metri pe malul Crișului Alb. Este vorba despre piteșteanul Moise (17 ani, fundaș/mijlocaș stânga) și clujeanul Kilin (19 ani, mijlocaș de bandă). „Cu siguranță, pentru postul de portar căutăm vom mai aduce un junior. Mai suntem pe piață pentru un fundaș central cu experiență, dar și un mijlocaș central, pe care – însă – credem că l-am identificat și îl așteptăm la Sebiș zilele următoare.  În rest, eu zic că suntem acoperiți peste tot, mai rămâne să ne pregătim bine în această iarnă, sperând – totodată – să începem turul de la +5 după decizia în cazul contestației împotriva lui Keita, de la Ighiu”, a spus Călin Cojocaru team-managerul „alb-albaștrilor”.

O schimbare a intervenit și la nivelul staffului. Andrei Bumb a făcut un pas înapoi, iar Adrian Scrofan e noul maseur, cu studii în kinetoterapie. În această săptămână, sebișenii au programată zilnic câte o ședință de pregătire, iar sâmbătă o găzduiesc pe ACS Poli Timișoara în primul amical al iernii.

 









Un comentariu

  1. Andrei Bumb NU A FACUT UN PAS ÎNAPOI…A FACUT UNUL IMENS ÎNAINTE.CARE TREBUIA FACUT DE MULT.SA DEDICAT PROFESIEI ŞI SUFLETESTE,FOSTI SI ACTUALI FOTBALISTI STIU PREA BINE…
    EL SI-A DAT DEMISIA NEREGASINDU-SE IN NOUA ,STRATEGIE”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button