Baschet

Bulj și-a intrat în pâine la ICIM: „Jucătoarele trebuie să facă ceea ce ştiu mai bine și nimic altceva”





La primul antrenament ca antrenor la Univ Goldiş ICIM Arad, Bogdan Bulj a reuşit să facă impresie. Una bună, atât fetelor cât şi celor ce l-au urmărit de pe margine. Sârbul a pus în practică un antrenament intens, cu o serie de lucruri ce trebuie puse în aplicare negreșit de noile sale eleve în următoarea perioadă.

Până la faza următare a campionatului Aradul mai are de jucat cu Târgovişte (sâmbătă, în Polivalentă, ora 18), cu Târgu Mureș şi Satu Mare. „Le-am urmărit pe jucătoare în majoritatea partidelor pe care le-au disputat în acest sezon. Cunosc potenţialul fiecăreia dintre ele. Vom exploata la maxim fiecare calitate a celor din lot. Toată lumea trebuie să facă ceea ce ştie mai bine, și nimic altceva. Până la următorul meci nu putem schimba foarte multe, dar ne vom mobiliza pentru a obţine ceea ce ne dorim”, a spus Bogdan Bulj, după primul antrenament condus din calitate de antrenor al fostei campioane a României la baschet feminin.

Americanul Stacey Nolan a fost demis la începutul săptămânii viitoare, după ce ICIM-ul a pierdut și returul cu Universitatea Cluj, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Interimatul a fost asigurat de profesorul Dan Moraru, care aseară nu a participat nici în calitate de privitor la ședința tehnică condusă de Bulj. După eșecul usturător de sâmbătă seara, de la Alexandria, formația „galben-albastră” și-a cam compromis șansele la play-off, dar atâta timp cât mingea e rotundă și există suflu nou odată cu începerea „mandatul” lui Bulj, speranțele rămân vii.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Cu tot respectul pentru rezultatele avute in trecut la Icim si pentru toata munca depusa pana acum , ar fi timpul sa mai faceti o pauza si sa lasa-ti si pe alte persoane din lumea baschetului sa mai incerce sa schimbe in bine in aceasta perioada baschetul feminin aradean. Mai sunt si alti manageri buni in aceasta tara care mai au putere de caracter adevarat si ar recunoaste greselile facute la inceput decsezon si si-ar da demisia de onoare nu doar sa arunce cu noroi in antrenor , care a a avut si el vina lui insa sa fim sinceri nu doar el a fost de vina pentru acest proiect ratat din ultimul an si jumatate . Atata timp cat sunt nepotisme si imbarligaturi la echipa , performantele se vor lasa asteptate mult si bine . Demisia domnule Marcel Urban .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button