Gloria LT Cermei

Cermeiul și-a completat atacul cu Sulea în preziua reunirii, Varga rotunjește „legiunea” utiștilor





E rândul nou divizionarei a treia de pe malul Teuzului să se întoarcă din vacanță de iarnă. Mâine dimineață, pista de atletism a arenei „Gloria” este cadrul de desfășurare a primului antrenament al anului pentru Cermei, care a terminat turul pe locul 8 al seriei a IV-a.  Obiectivul e ca și realizat, atâta timp cât, le ce probleme sunt la nivelul eșalonului trei și câte formații urmează să spună pas în această iarnă, s-ar putea să nu mai retrogradeze nimeni la finalul stagiunii.

Chiar și așa, Lunca Teuz nu concepe să facă doar act de prezență în retur, așa că după „valul” de despărțiri (N. Varga, Purece, Calvin, Sălăjan și – probabil – Popa) urmează și achizițiile. Prima dintre ele s-a concretizat chiar azi și vine să suplinească plecarea lui Alex Sălăjan la muncă în Qatar. Andrei Sulea a bătut palma cu Petre Bulza chiar în această dimineață și mâine dimineață își va cunoaște noii colegi. „La ce carte de vizită are, eu zic că Sulea ne va ajuta mult. E doar prima achiziție, vor mai urma alte două-trei, căci ne propunem să-i punem la dispoziție antrenorului un lot cât mai competitiv”, a menționat președintele Cermeiului. Ajuns la 25 de ani, Sulea are în spate aventuri în ligile doi și trei la Liberty Salonta, Șimleul Silvaniei, Minerul Lupeni, FC Bihor (în două perioade), FCM Reșița, Armătura Zalău, Național Sebiș, ASU Poli și Unirea Alba Iulia.

Totodată, „colonia” fotbaliștilor împrumutați de la UTA, formată în tur din: Suslak, Cotoc, Petrache, Aldan, Coșa, Bulza și Morar, se va rotunji și cu Eduard Varga (foto din interiorul articolului). Fotbalistul de bandă stânga s-a înțeles deja cu șefii Cermeiului și va începe și el pregătirea mâine.

„Alb-roșii” se vor antrena pe plan local sau împrejurimi (Sânpaul) până pe 12 februarie, când pleacă în cantonament la Moneasa.









Un comentariu

  1. De ce se tot imprumuta juniorii care pot evolua pt echipa 2 sau a 3 ? Iar la UTA 3 se forteaza cu copii din 2000 si chiar 2001 uneori. Care este logica sa imprumuti jucatori cand tu esti angrenat in 3 competitii de seniori plus 2 importante de juniori? Pentru ce a mai aparut echipa 3?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button