UTA Arad

Petre are probleme medicale, urgentează UTA transferul unui atacant? Roșu: „De Man nu s-a pus problema, cu Rus s-a vorbit, dar…”





Începutul de an nu este prea bun pentru juniorii „Bătrânei Doamne”. După Ionuț Tănase, care și-a zdrobit două dintre degetele mâinii stângi, un alt titular incontestabil al „roș-albilor” nu se simte foarte bine. Adrian Petre acuză dureri la mușchii abdominali și nu se antrenează la capacitate maximă în aceste zile. „Cred că e un fel de pubalgie, mi s-au presscris mai multe abdomene, fără să forțez prea mult alte mișcări. Dar, nu ratez niciun antrenament, mă implic cât pot de mult”, ne-a mărturisit golgheterul UTA-ei, care, de exemplu, astăzi, la ședința de pregătire de la Cross Arad, nu a purtat greutatea de 5 kilograme la trecerea gărdulețelor.

În acest nou context, cel puțin la ora la care vorbim, UTA are la dispoziție un singur atacant de meserie sută la sută apt. Vorbim despre Marius Curtuiuș, condiții în care achiziționarea încă a unui vârf ar trebui urgentată. Are unele dureri în zona abdominală, nu e grav, dar trebuie să-i controlăm unele exerciții la sală și pe sintetic. De altfel, pe o astfel de suprafață, mai mulți fotbaliști de-ai nostri au probleme, articulațiile sunt solicitate mai mult. Se știe că Petre e unul dintre cei doi atacanți din lot, se știe că accidentări sau suspendări pot interveni și în mijlocul campionatului, deci e clar că trebuie să ne întărim la acest capitol. Încercăm, lucrăm la acest aspect încă de anul trecut, dar nu vrem să ne grăbim, să aducem un jucător doar să fie la număr și să ocupe degeaba un loc în lotul nostru. Este posibil să aducem și fotbaliști în probe, e mai greu la Arad, poate în Spania, dar nu e nimic sigur în acest moment”, a menționat Laurențiu Roșu.

Întrebat dacă în vederile clubului se mai află și cei doi atacanți care au marcat împreună 20 de goluri stagiunea trecută, antrenorul principal al UTA-ei a adăugat: „Despre Dennis Man nu s-a vorbit. Știu doar că atât el, cât și Ciprian Rus, nu mai pot evolua în acest sezon decât la UTA și la echipele la care sunt acum. Cu Rus da, s-a vorbit, vom vedea ce se întâmplă. Probabil, se poartă încă negocieri, nu știm nici ce are jucătorul de gând, așa că noi continuăm să căutăm alte soluții de atacant”.

Rus a plecat deja cu ASA Târgu Mureș în Antalya până pe 2 februarie, așa că e greu de crezut că mai poate fi întors din drum. Oricum, oferta de salarizare pe care i-a făcut-o deja clubul e sub pretențiile sale, iar de atunci nu s-au mai purtat discuții.

 

 

11 comentarii

  1. Cam nasoala treaba daca pana acum nu au reusit transferul unui atacant.Accidentari sau cartonase ne lasa fara varfuri! ALOOOOOOOOO conducerea ce facem? E o vorba 😮 frecam la rece? (doar is minus 15-20 de grade ) luati masuri urgent ,NU DORIM SA PIERDEM SI ANUL ASTA PROMOVAREA !

    0
    0
    1. Din pacate nu pot da decat 1 (Unu! ) like.Dar FELICITARI!Asta cu un euro fata de ASA e tare de tot…
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
      1. Bun mesaj problema lui Rus e ca a cerut un salariu mare (asa circula zvonuri pe piata). Eu as incerca transferul unui atacant din B ok aici e problema ca si cu negut pe care se cer bani grei dar poate sare vreun iepure in Spania.

        0
        0
        1. La modul cum s-a comportat cu el cand l-a dat afara de la UTA nici nu as sta de vorba cu ” marele ” Meszar !!! O sa-l vad cand pica Falca in cap cine-l mai ajuta.

          0
          0
          1. Paul sa stii ca nu Meszar l-a dat afara ci Rus sia cerut dezlegarea iar Rus fost ajutat mult de Meszar insa la acel moment Rus a cam picat de fraier in timpul revoltei vestiarului. In momentul acesta orce primar am avea trebuie sa lucreze cu Meszar el e cea mai buna varianta pentru UTA fie ca ne place fie ca nu ne place

            0
            0
  2. 1. Rus a plecat de la UTA pentru ca nu si-a luat banii, din contract. El aproape a fost impins de Meszar sa plece, nu il mai aparati pe Dl Soany. Acum, logic vrea ceva sigur, ceea ce la UTA nu se poate. Nici Hlistei, nu vrea inapoi, prefera 1000 Eu la Pandurii. De adus atacant, in plus si valoros…cu ce ? 2. Petre , daca are pubalgie, asta pe linga faptul ca se intampla la tineri, apare la intensitati mari la reluarea antrenamentului, deci trebuie avut grija, ca juniorii nu au capacitatea de efort a celor maturi, asta mai ales ca la UTA sint multi juniori, bagati la eforturi maximale, fara sa fie obisnuiti cu asa ceva. 3 La UTA sint necesare lucruri multe, lot, conditii de joc, de pregatire, etc si va fi tare greu

    0
    0
    1. Ion nu stiu ce informatii ai tu nu Meszar la dat afara el sia cerut dezlegarea ma repet a cam picat de fraier in momentul revoltei din vestiar. In acest moment atat Hlistei cat si Rus nu mai pot juca in acest sezon in Romania decat la Panduri respectiv ASA sau la UTA ei cam doresc sa ramana in Liga insolventei pentru a fi vazuti si din dorinta ca isi vor primi bani restanti si la vara sa ceara salarii mai mari ca ei joaca in liga 1. Ca parere cei doi in acest moment nu ar fi titulari la UTA Hlistei este sub Andor orce am zice la fel si Rus nu cred ca ar juca in fata lui Petre si Curtuius si ca parere lui Cipri nu iar mai conveni sa stea rezerva.

      0
      0
      1. @ cico, mai intai ar trebui sa stii si sa ne spui : 1 la momentul plecarii ce datorie avea UTA, la Rus ? i 2. Ce inseamna „a cam picat de fraier”-o gfi spus el public ( ceea ce desigur este …o mare eroare) ceea ce altii au evitat sa spuna ?, 3. „Rus fost ajutat mult de Meszar”. Ca parere si Rus si Hlistei ar fi solutii , la UTA, in acest moment, pebtru ca ei au aratat ce pot si la UTA si pe unde au plecat. In rest ne chinuim sa gasim ( adica Dl Meszar ” se chinuie” ) un atacant bunicel, in conditiile in care Curtuius nu a terminat majoritatea meciurilor in teren, iar Petre (ambii foarte buni , tot sezonul) pare a avea probleme de sanatate prin suprasolicitare, in plus este si in vizorul unora. Sa asteptam pina ceva,ceva…vom gasi…UTA, e linga cei 11 titulari are nevoie de un lot, in care sa nu existe decit variante de 17-19 ani, vor aparea suspendari, accidentari, etc, sint necesare si rezerve bune

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button