National Sebis

Sebișul s-a întărit de la Pandurii: Cocină și Bârsănel – ultimele achiziții pentru Cojocaru





Campioana de toamnă în seria a IV-a a Ligii a 3-a a încheiat campania de achiziții a iernii cu doi fotbaliști împrumutați de la prim divizionara, Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre jucători care au confirmat în ligile doi și trei, care acoperă exact posturile considerate descoperite de antrenorul – manager, Călin Cojocaru.

În primul rând, vorbim despre George Bârsănel (foto 2), un fundaș central cu experiență, care are „antecedente” și în fotbalul arădean, la ACU Arad. Masivul jucător (1,92 metri) și-a inceput cariera la Școala Euro Africa de la Bușteni și a mai evoluat la Făgăraș, ACU Arad, FCM Târgoviște, Tricolorul Breaza, Juventus București, CS Ștefănești, Gloria Buzău, CF Brăila și ACS Berceni, echipe pentru care a bifat prezențe în Liga a 2-a și a Liga 3-a.

Daniel Constantin Cocină (foto 1) are 21 de ani și e tipul de fotbalist care evoluează pe benzi la mijlocul, dar și ca al doilea atacant. La formațiile pe care a trecut, Pandurii II, Universitatea Cluj sau Metalurgistul Cugir, fotbalistul de 1,84 metri a marcat goluri importante și a făcut-o constant.

„Sunt doi fotbaliști care aduc multă calitate lotului nostru și cu care încheiem campania de achiziții a iernii. Ambii se vor prezenta de mâine la antrenamente, iar miercuri ar putea bifa primele minute în amicalul cu Ineu. La pregătiri mai avem și un portar junior, a cărui situație sperăm să o rezolvăm săptămâna aceasta și, din punct de vedere al lotului, suntem pregătiți să începem returul”, ne-a declarat Călin Cojocaru, antrenor și manager la Național Sebiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button