Fotbal judetean

Patru utiști la reunirea Mailatului, obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare





Suprafața de teren înghețată din Subcetate a fost, ieri, cadrul primei ședințe de pregătire a Voinței Mailat în noul an. Turul s-a încheiat sub semnul cifrei 13 pentru „alb-verzi”, ce indică atât locul din clasament, cât și „zestrea” de puncte. „Suntem o echipă mică, cu jucători care lucrează, sau sunt studenți sau elevi, ne pregătim  și jucăm după posibilități. Chiar dacă ne-am întărit și, poate, ne vom mai întări, obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”, a menționat Radu George.

Într-adevăr, antrenorul Voinței a primit întăriri din curtea clubului emblemă a orașului. Este vorba despre patru fotbaliști care nu sunt luați în calcul de antrenorii „roș-albilor” pentru nicio competiție oficială. Vorbim despre fundașii Bogdan Ciucifara, Alex Lazăr, Beniamin Gabor și atacantul Vlad Roșu (ultimii doi foto, încadrându-l pe Toma). „Pentru Mailat, astfel de fotbaliști care s-au pregătit constant și au un bagaj tehnic și tactic dobândit la UTA sunt foarte importanți. Sper să se acomodeze și să ne ajute. Și la noi vor avea câte trei antrenamente pe săptămână, plus un meci amical”, a mai menționat fostul fundaș al „Bătânei Doamne”. Există și doi fotbaliști care au plecat deja de la Mailat în această vară, respectiv mijlocașul Cotoc și fundașul Botuși.

În această iarnă, Voința se va pregăti doar la Arad (terenul CSȘ și sală) și, poate, odată cu apropierea primelor meciuri pe puncte și la Mailat. Sunt programate și câteva partide de verificare, printre adversari fiind UTA Under 17, UTA II, Șoimii Lipova, Victoria Zăbrani, Cocoșul Orțișoara și Păulișana Păuliș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button