Baschet

Urban explică eșecul de la Satu Mare: „Unele jucătoare nu au fost conectate corect la miza partidei”





Multe lacrimi de frustrare și dezamăgire au curs, aseară, după jocul din Cetatea Sătmarului. Univ Goldiș ICIM Arad avea nevoie de victorie în jocul cu CSM Satu Mare. A alergat mult timp după adversar şi, când a trecut la conducere, o rotiţă din mecanism dădea mereu rateuri.

Soarta şi-a mai întors o dată faţa spre fetele lui Bogdan Bulj, în ultimele secunde, când gazdele au ratat două „libere”. Hadzovic a recuperat, dar Nagy nu a putut finaliza pentru a trimite disputa în prelungiri. Aradul a pierdut şi caută acum să-şi păstreze măcar locul 7. „Nu a fost să fie, nu am funcţionat la parametrii normali. Unele jucătoare nu au fost conectate corect la miza partidei şi asta a afectat luciditatea jocului nostru, neexploatând momentele importante ale meciului. Ne vom strădui să rămânem pe locul 7, pentru a avea şansa noastră în play-off. Continui să spun şi să cred că această echipă are un potenţial mai mare decât a arătat până acum. Însă demonstraţia trebuie să vină cu o pregătire adecvată din toate punctele de vedere”, consideră preşedintele „galben-albastrelor”, Marcel Urban.

Pe 3 februarie, de la ora 18, Univ Goldiş ICIM Arad joacă, pe teren propriu, cu Târgu Mureș, în ultima rundă a sezonului regulat. Urmează apoi meciurile din grupa 7-10, prima rundă fiind programată pe 18 februarie.









5 comentarii

  1. Deci nu imi vine sa cred , cat de josnic si fara pic de onoare sa fi sa dai vina pe fete . Desteapta-te odata din prostia ta si PLEACA de la aceasta echipa . Nu vezi ca principalul vinovat esti TU si nimeni altcineva pentru aceste rezultate rusinoase avute de echipa , dupa Stacey Nolan acum dai vina pe fete !!! Rusine sa iti fie .
    DEMISIA URBAN MARCEL !!!!

    0
    0
  2. Dupa rezultatele de ieri seara(Alexandria a invins Brasov)suntem practic pe locul 8(deoarece in ultima etapa Alexandria joaca la Iasi si vor castiga)pe care vom incheia prima faza a campionatului.Este un rezultat intermediar extrem de modest in opinia mea.
    Totusi deoarece inca campionatul nu s-a incheiat eu mai acord credit jucatoarelor si mai ales antrenorului a carui munca cu fetele se va vedea cam dupa cel putin o luna de cand a preluat echipa(a avut primul antrenament in 16.01.2017).Trebuie sa folosim faza a doua a campionatului pentru a implementa o atitudine constanta a jucatoarelor in fiecare meci.Nu putem castiga daca meci de meci una sau alta dintre jucatoare nu joaca la nivel maxim.
    Sper sa terminam faza a doua a campionatului pe locul 7(ceea ce nu va fi usor tinand cont ca Alexandria va intra in avantaj fata de noi in aceasta faza si nu trebuie neglijata nici echipa din Tg.Mures = atentie si la ultimul meci din prima faza).Eu personal am pretentia(in calitate de vechi suporter al acestei echipe alaturi de care am fost si la bine si la greu)care nu cred ca e exagerata sa terminam acest sezon pe locul 5 sau 6 asa cum a promis conducerea clubului(„putem face o echipa de mijlocul clasamentului”).

    0
    0
  3. Ei lingusitorule , ce te-ai face tu daca nu la-i pupa in fund pe Urban Marcel. Nu ai mai avea tu asa diurne de deplasari la meciurile cu ICIM-ul in tara fara sa platesti . Te-a pus managerul Ma(r)cel sa comentezi si tu un neica nimeni aici. Esti si vei fi mereu un frustrat si lingau a marelui Manager Urban. Afara cu incompetenti de la echipa !!! Demisia Urban Marcel .

    0
    0
    1. D-le Tamas Cristian,nu ai inteles ABSOLUT NIMIC din mesajul meu.Eu merg pe banii mei la deplasarile ICIM -ului si evident si la meciurile de acasa(deoarece vin de la Resita unde locuiesc).Si fac acest lucru de 22 de ani.
      Am zis ca acord inca credit jucatoarelor si mai ales Antrenorului.Poate nu sesizezi nuanta.Am divergentele mele de opinii cu d-l Urban dar mi le rezolv in particular si nu pe forumuri.Dar eu cred esti rau intentionat daca nu esti de acord cu afirmatia ca prestatia jucatoarelor(a tuturor care au jucat)NU A FOST CONSTANTA IN FIECARE MECI.Si eu cred ca ele sunt(sau ar trebui sa fie)primele constiente de acest fapt.Si mai cred ca antrenorului de abia venit la echipa trebuie sa-i dam credit pentru faza a doua a campionatului si Play – Off.La final daca nu vom termina pe locul 5 sau 6 eu consider ca nu ne-am indeplinit obiectivul fixat de conducere pentru acest sezon si atunci la incheierea tuturor meciurilor putem discuta din nou cu mai mult calm si poate si cu propuneri de solutii realiste despre viitorul baschetului feminine aradean.
      P.S. Si nu sunt un frustrat si lingau iar cei care ma cunosc in lumea baschetului aradean si romanesc pot sa-ti confirme acest lucru.Daca vrei vino la meciul de vineri cu Tg.Mures in sectorul galeriei si putem discuta civilizat problemele care te framanta.

      0
      0
  4. Pina acum la ICIM permanent , pe partea manageriala si tehnica au existat Dnii Urban si Mandache. E adevarat, timpul uzeaza, dl Mandache are o varsta si dansul. Nu stiu daca Dl Urban trebuie facut tap ispasitor. Banii au fost putini,iar achizitiile s-au facut tarziu. O intrebare : la ce foloseste o echipa, la ca joaca in principal, doar straine ?. Si apoi ce mi-e locul 5-6, sau 7-8 ? Este tot departe ce ceea ce era ICIM odata. E usor sa critici, da distrugi. Mai avem fotbal, polo si basket…si ne laudam cu un teren de atletism, fara atleti ( Doar Gag si Maneran au reusit ceva)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button