Liga a 3-a

Și, totuși, Ighiul își continuă aventura în Liga 3-a cu Armando Popescu la șefie





„Telenovela” Performanţa Ighiu s-a încheiat într-un mod favorabil, după zile intense de negocieri şi schimbări de situaţie. Divizionara terţă a fost preluată de Armando Popescu şi va continua în eşalonul terţ, astăzi, la ora 18.00, la stadionul din Ighiu fiind programată reunirea lotului, sub comanda antrenorilor Mihai Manea şi Raul Oargă.

Graţie acestei mutări, Performanţa Ighiu a primit un imens balon de oxigen, salvându-se de la dispariţie şi abandonarea Ligii a 3-a, caz în care Alba ar mai fi pierdut un loc în eşalonul terţ.

Aproape de desfiinţare în această iarnă, gruparea din Ighiu are în faţă un nou capitol, finanţarea clubului bazându-se în viitor pe investiţii private, venite prin intermediul lui Armando Popescu. În primăvară, jocurile de pe teren propriu se vor disputa la Ighiu, tocmai pentru a evita discuţii inutile din partea comunităţii.

 „S-a rezolvat, apele s-au limpezit, după negocieri intense. Am preluat clubul împreună cu partenerii mei, chestiunea este finalizată într-un mod pozitiv. Ideea este una simplă, vrem să facem performanţă, pentru a aduce bucurii iubitorilor fotbalului din judeţ”, a declarat Armando Popescu.

Toate chestiunile din punct de vedere juridic s-au rezolvat în cursul zilei de ieri, iar consilierii locali din Ighiu au acceptat ideea ca fostul finanţator al Şurianului Sebeş să devină „polul de interes” din club şi să deţină puterea de decizie prin noii membri accaeptaţi în asociaţie. În scurt timp, se va decide şi numele noului preşedinte executiv, funcţie ocupată în prezent de Gheorge Dănilă.

 *Lotul „Şurianu” plus cei rămaşi

La primul antrenament în noua configuraţie sunt aşteptaţi să se prezinte cei 7 „supravieţuitori”, Fetița, Buda, Circov, S. și Ov. Turuș sau G. Toma, alături de singurul junior, Cornea, plus „lotul” Şurianu, compus cu 11 jucători: Bănică, Iclănzan, D. Pop, Potopea, Trifa, P. Muntean, M. Cristea, Cl. Oara, Oniche, I. Grozav sau Coltor. Principala preocupare este găsirea de juniori, pentru a acoperi acest capitol.

Sursa:  ziarulunirea.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button