Gloria LT CermeiNational Sebis

Amical decis din faze fixe: Lunca Teuz Cermei – Național Sebiș 2-1





Divizionarele trei arădene din afara municipiului și-au dat întâlnire în…municipiu pentru un joc de verificare cu o lună înainte de primul meci pe puncte. A rezultat un antrenament bun, cu destule realizări de-o parte și de alta, destul de elocvent pentru cei doi antrenori care au putut sesiza în special minusurile pe care unii fotbaliști le au. Fie că vorbim de unele de ordin fizic, tehnic sau tactic.

Cu o formulă apropiată de cea titulară, din care – totuși – au lipsit Fișteag, Suciu și chiar Susan, Sebișul a început mai bine. A avut și o bară prin Săulescu, dar și un „cap” pe lângă a lui Siminic până la deschiderea scorului. În minutul 31, Velici a fost faultat în careu de Rusu, iar Mihuța a trimis cu sete în plasă de la punctul cu var. Cermeiul a echilibrat rapid partida și a preluat conducerea până la pauză. După ocaziile lui Nistor și Bulza, Cotoc a împins balonul în plasă din careul mic după o lovitură de colț pentru 1-1. Apoi, Suslak și-a valorificat marca înregistrată: lovitură liberă de la semidistanță lângă bară, acolo unde portarul nu poate ajunge.

Repriza a doua a început de la scorul de 2-1 pentru Cermei și cu o altă „garnitură” sebișeană pe teren, una formată din mulți jucători tineri. Pe acest fond, Cermeiului nu a mai riscat prea mult în defensivă. Doar o lovitură liberă a lui Tulcan i-a dat mari emoții lui Rusu, pentru ca la cealaltă poartă să mai fie ceva ocazii, după finalizările lui Șiclovan și Suslak.

Așadar, amicalul, urmărit de pe margine inclusiv de cei doi primari, Ioan Vesa (Cermei) și Gheorghe Feieș (Sebiș), s-a încheiat cu succesul „roș-albilor”. Cele două formații se vor reîntâlni în campionat în etapa a cincea a returului, la Sebiș.

Formații:

Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Coșa (55 E. Varga), Șiclovan, Nistor (55 Ianc), Aldan (82 Morar) – Sulea (46 Diarra), Bulza (65 V. Brîndușe)

Sebiș (prima repriză): Munteanu – Rosenblum (46 Clej), Stupu, Bârsănel (Basic), Siminic (46 Moise) – Mihuța (46 Drame), Avramescu (46 Fuchs) – Săulescu (46 Kilin), Iuga (46 Gnakpa), Cocină (46 Pirtea) – Velici (46 Tulcan).

Arbitri: Loredan Bogdan – Nicolae Iacob, Cristian Coroban

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button