UTA Academie

Au (re)intrat în joc de abia pe final: Szeged 2011 – UTA II 2-1





Ca și iarna trecută, Szeged 2011 și UTA s-au întâlnit pentru a-și măsura forțele. Nu au mai fost patru amicale, tur – retur pentru primele două „garnituri”, ci doar vizita echipei secunde a „Bătrânei Doamne” peste graniță. Disputa de azi, de pe sintetic, s-a încheiat cu succesul maghiarilor, cu 2-1, după 1-0 la pauză. Tomsic (12) și Nemeth (55) au fost marcatorii gazdelor. Reușita arădenilor a venit din partea lui Dinculescu (foto), care a transformat un penalty obținut de Coadă în minutul 88. Nedelcu și Coadă au semnat alte ocazii bune de gol pentru „roș-albi”.

Antrenorii arădeni au deplasat numai 14 fotbaliști în Ungaria, restul evoluând pe „Șega” contra Mailatului. „Adversarul ne-a dominat teritorial, dar asta și pentru că am preferat să fim mai compacți, să acționăm în special pe contraatac. Din câte am înțeles, adversarul a folosit mulți dintre titularii din Liga a 2-a și chiar și așa nu putem spune că a fost o diferență mare între noi și ei, care – de altfel – au avut posibilitatea să schimbe toți jucătorii în repriza a doua. Rămânem cu un test bun, cu un antrenament – în special fizic – util. Păcat că Dobrean a fost lovit destul de dur de un adversar și a trebuit schimbat, în condițiile în care fusese unul dintre cei mai buni jucători de pe teren”, ne-a mărturisit Cristian Păcurar, care a făcut echipă cu Dan Oprescu și Vasile Sin pe banca UTA-ei II în Ungaria.

Formații:

Szeged: Dongo – Ikonomo, Laszik, Schrammel – Nemeth, Buzasi, Mendebara, Maksimovic, Ordogh – Tomsic, Peter. Au mai jucat: Forro, Grunvald, Gonczo, Burany, Gajag, Racz, Levai, Vago.

UTA II: Mureșan (85 Debre) – Zdrențan, D. Lazăr Wild (51 Iuga), Dinculescu – D. Dan, Dobrean (56 Coadă) – Bîgiu (46 Mandache), Toma (67 Bîgiu), Covaci – Nedelcu (67 Țurcanu).

După meci, utiștii au făcut recuperarea la Centrul Balnear, Anna fürdő, Szegedi Sport és Fürdők Kft.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button