UTA Academie

UTA Under 17 a bătut o formație cu care se poate reîntâlni în finala de la Mogoșoaia





Aflați în cantonament la Băile Herculane, juniorii de 2000 și 2001 a celor de la CSU Craiova au venit până la Arad pentru a-și verifica pontențialul cu echipele de aceeași categorie a „Bătrânei Doamne”.

La Under 17, disputa a avut o miză ceva mai ridicată, în sensul că – probabil – cele două combatante se vor întâlni și în finala de la Mogoșoaia, din vară. Oltenii sunt lideri în Seria de Est, iar arădenii ocupă locul 2 dincolo, astfel că partida se anunța și chiar a fost una destul de echilibrată. Utiștii au fost, totuși, parcă mai proaspeți și mai periculoși în atac și au stabilit scorul pauzei (1-0), prin Gruiescu. Faur a oferit o centrare excelentă, iar colegul său a înscris frumos cu capul. Același Nick Faur, dar și frații Bodri au avut ocazii bune de face 2-0, dar odată cu schimbarea liniilor, echipa „roș-albă” a cam cedat inițiativa și a și fost egalată. Totuși, pe final, Călin Gruiescu a interceptat o pasă acasă a unui fundaș al Craiovei, a driblat și portarul și a adus victoria echipei sale cu 2-1.

„Fiind un amical, am urmărit în special antrenamentul împotriva unei echipe bune, lider al celeilalte serii. Ne bucură faptul că, timp de 60 de minute, atâta timp cât ne-am aflat pe teren în formula noastră clasică, adversarul nu s-a apropiat periculos de poarta noastră. În plus, nu toți jucătorii noștri au fost la maxim, Deta ieșind chiar la pauză, iar Faur și Petcuț auavut și ei recent probleme medicale. Ne-au mai lipsit Obrad și Covaci”, a menționat Costel Bogoșel, ajutat pe banca arădenilor de Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Zamfir – Delimna, Sabău, Onuțan, Frai – Gruiescu, Deta T. Bodri, L. Bodri – Petcuț, Faur, plus Creța – Al. Stan, P. Stan, Toda, Țuța, Mutică și Jurcă au fost utiștii aliniați azi în amicalul de pe arena sintetică „Șega”.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button