Gloria LT Cermei

Cermeiul cantonează 17 jucători la Moneasa, după principiul calitate nu cantitate





Dacă UTA II și Sebișul încheie la finalul acestei săptămâni mini-cantonamentele efectuate pe plan local, cealaltă divizionară a treia arădeană este la începutul stagiului de pregătire. Duminică, Mircea Aslău va conduce primul antrenanemt la Moneasa, acolo unde deplasează 17 jucători, după principiul calitate, nu cantitate. „Acestea sunt posibilitățile noastre, toți ne conformăm. Misiunea mea este să scot maxim din fiecare jucător și cred că voi reuși pentru simplul fapt că am băieți de caracter la echipă. Ne-am întărit lotul cu patru jucători importanți, Șiclovan, Sulea, Ianc și Edi Varga, pe posturile deficitare, poate am mai avea nevoie de unul singur, dar nu e capăt de țară dacă nu îl vom aduce. Mai trebuie să vedem ce facem cu portarul venit de la Socodor, care a trebuit să plece cu serviciul în Portugalia și de care, deocamdată, nu mai știm nimic. Dacă nu mai vine, ne mai trebuie neapărat și un portar”, a spus tehnicianul „alb-roșiilor”.

De duminică, Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak, Ianc, Coșa, Nistor, Șiclovan, Diarra, Aldan, Morar, E. Varga, Sulea, Bulza, V. Brîndușe și Fl. Brîndușe vor trage din greu în stațiunea de la poalele Munților Codru Moma. Mircea Aslău s-a cazat de azi la Hotelul „Parc” din Moneasa pentru a cerceta împrejurimile și: „Sper să putem folosi cât mai des terenul din localitate pentru antrenamentele cu mingea. De asemenea, cred că vom avea și zăpadă pentru alergări, un lucru foarte bun pentru ligamentelor fotbaliștilor. Vor fi 6 zile intense, suficiente la ritmul la care ne-am învățat să lucrăm”, a mai spus fostul mijlocaș al UTA-ei.

Încă în proces de refacere, fundașul Gurban nu va ajunge în cantonament la Moneasa, dar Cermeiul contează pe el în retur. „Obiectivul pentru retur este să câștigăm mai multe puncte decât în tur, dar și să crească în valoare  și să capete încredere și experiență jucătorii noștri tineri. Oricum, nu mai avem voie să pierdem atâtea meciuri ca în toamnă, în special pe teren propriu, unde le-am cam rămas datori suporterilor noștri”, a mai spus Mircea Aslău.

Lunca Teuz Cermei încheie cantonamentul vineri, 17 februarie, iar sâmbătă o înfruntă în amical Unirea Sântana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button