National Sebis

Un sfert de oră de blackout: Luceafărul Oradea – Național Sebiș 3-2





Liderul din C4 a pus capăt minicantonamentului de la Sebiș cu un meci amical la Salonta. Aici, sebișenii au fost așteptați de divizionara secundă, Luceafărul Oradea, care în urmă cu zece zile trecea cu 4-1 de Crișul Chișineu Criș.  Și de această dată, orădenii au valorificat plusul de experiență și chiar valoare, profitând, însă, și de 15 minute foarte slabe ale Naționalului.

„Alb-albaștrii” chiar au început bine și, după o fază legată pe stânga, cu o combinație Siminic – Iuga, finalizată cu centrarea ultimului, Velici a marcat din interiorul careului. Totul a decurs bine pentru teamul lui Cojocaru, care și-a mai creat și alte situații de gol, până la ultima fază a reprizei. Atunci, M. Matei a egalat cu o lovitură de cap, stabilind scorul pauzei.

Partea a doua s-a reluat cu o lovitură de pedeapsă pentru Luceafărul, la un presupus henț în careul Sebișului, iar Matei a reușit „dubla”. Minutul 61, a venit și cu golul de 3-1 pentru colega de serie a UTA-ei, autor Miholca. Sebișul s-a dezmeticit spre final, a pus destulă presiune pe o formație foarte tânără a bihorenilor, dar tot ce a izbutit a fost golul de 3-2. În minutul 82, Suciu a reluat în bară, mingea i-a revenit lui Kilin, care a redus din diferență cu capul.

Călin Cojocaru a avut la dispoziție doar șase schimbări și asta pentru că Munteanu, Basic și Rosenblum au acuzat probleme medicale, iar Stupu și Săulescu au fost învoiți pentru un turneu de mini-fotbal la București. În fine, la francezul Warren Gnakpa s-a renunțat deja. „Am terminat cantonamentul cu un antrenament foarte bun, împotriva uneia dintre echipele bune ale Ligii a 2-a. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar apoi, în 15-20 de minute am dat cu piciorul la tot ce am făcut bun printr-o serie de erori defensive. Suntem prea vulnerabili în special la fazele fixe, mai avem de lucrat mult la acest aspect. Mai avem la dispoziție trei săptămâni să pregătim cum trebuie meciul cu Ripensia”, a spus managerul-antrenor al Sebișului.

Formații:

Luceafărul: Egri (46 Goia) – Balea (61 Drăgan), Cordoș (57 Bactăr), Hlinca, Ban (61 Ursu) – Roșu (57 Balla), Feher (Cuc 61), Bedea (52 Codoban), Predescu (57 Miholca) – Arnăutu (63 Chiș Toie), Matei (61 Costea).

Sebiș: Fișteag – Killin, Suciu, Bârsănel, Siminic – Avramescu (68 Drame), Mihuța (46 Cocină) – Susan (46 Pirtea), Mihuța, Iuga (46 Clej) – Velici (46 Tulcan)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button