Fotbal feminin

Fetele de la Piroș Security se întorc la treabă în weekend, Marcea și Adam – proaspete „leoaice”





Cu 5 victorii, o remiză și o înfrângere, AC Piroș Security e pe loc de promovare la jumătatea ediției 2016-2017 a Ligii II feminin. Tot ce au de făcut arădencele este să reziste asaltului urmăritoarelor și, de ce nu, să dea atac și la liderul Atletic Onix.

Campionatul se reia pe 12 martie, așa că „leoaicele” trebuie să reia rapid antrenamentele, iar acest lucru ar trebui să se întâmple la finalul acestei săptămâni. „Din păcate, starea mea de sănătate nu-mi permite să ocup de detaliile reunirii, sper să pot conduce primul antrenament ce ar trebui să aibă loc duminică. Cert este că nu mai avem nicio lună până la primul meci oficial al anului și trebuie să demarăm pregătirile. Obiectivul rămâne promovarea, am demonstrat forță în tur și, cu două-trei întăriri vom arăta și mai bine”, spune tehnicianul Gigi Cameniță.

Două achiziții au fost făcute deja. În primul rând, este vorba despre Denisa Marcea, un fundaș central care a mai lucrat cu Cameniță la UTA în urmă cu patru ani, de la vârsta de 17 ani, care a plecat apoi la Reghin.  Apoi, Cristina Adam a demonstrat și ea bune calități de atacant și va fi legitimată la Piroș Security. „Am înțeles că mai sunt ceva fete talentate de la Liceul Agricol ce vor să vină, rămâne să le vedem la treabă când reluăm antrenamentele. Din păcate,alte două foste eleve ale mele de la UTA, care plecaseră și ele la Reghin, au refuzat deocamdată să se întoarcă acasă”, a mai adăugat Cameniță.

Mai rămâne de văzut dacă „leoaicele” își vor disputa meciurile de pe teren propriu tot la Șiria, acolo unde ajunge pentru partea a doua a prezentei stagiuni fotbalistice.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button