UTA Academie

Egali la puncte, egali și în amical: UTA II – CS Oșorhei 1-1





Fiindcă au acumulat doar 8 puncte în turul campionatului Ligii a 3-a la fotbal, UTA II și CS Oșorhei își propun evoluții mai bune la primăvară. Ambele vin după cantonamente, cel al „roș-albilor” desfășurat pe plan local, iar azi și-au măsurat forțele într-un test pe sinteticul de pe „Șega”, urmând ca revanșa să aibă loc exact peste o săptămână.

Confruntarea a avut un ritm bun în special în prima parte, când s-au născut și destule faze de poartă. Din păcate pentru arădeni, Ghergar nu a reușit să marcheze în două rânduri din postură de singur cu portarul, în timp ce bihorenii au fost ceva mai pragmatici și au preluat conducerea în minutul 32. Cel care a marcat a fost Sergiu Ban dintr-o fază fixă la care portarul Mureșan a avut partea sa de vină.

UTA nu a acceptat înfrângerea și a egalat în minutul 67 la capătul unei faze șnur. Dan a pătruns pe dreapta, i-a pasat lui Pop, acesta l-a găsit în careu pe Țurcanu, care l-a eliberat pe Vasile (foto) la șutul de la 11 direct sub transversală.  „Ne bucură faptul că în această iarnă, forțați și de împrejurări, am reușit să dezvoltăm un joc de posesie bun pe suprafața sintetică. În afară, poate, de Szeged, cred că am avut mereu mai mult mingea decât adversarii, ceea ce s-a întâmplat și azi, în fața unei formații de nivelul nostru”, a spus Dan Oprescu, antrenor la UTA II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

Dincolo, Oșorheiul a resimțit oboseala acumulată în cantonamentul de la Băile Felix, iar în aceste condiții Gheorghe Silaghi s-a declarat în general mulțumit. „În special în prima repriză, băieții au jucat destul de bine. Apoi, așa și așa, dar scopul deplasării la Arad ni l-am atins și anume antrenamentul în compania unei echipe bune și tinere ca a noastră”, a menționat tehnicianul grupării bihorene.

UTA II (prima repriză): Mureșan – Zdrențan, Wild, Iuga, Dinculescu – Coadă, Dan – Covaci, Toma, Ghergar – Nedelcu.

UTA II (repriza a doua): Mureșan (60 Debre) – Dan, Rogojan, Savin, Revesz – Pop, Brănișteanu – Bîgiu, Vasile, Mandache – Țurcanu.

Oșorhei: Hava – R. Pop, Gal, Buz, Chiș – Lorincz, Petricău, Haș, Gergely – Șumălan, Sg. Ban. Au mai jucat: Kiraly – Tenche, Cornea, Ferik, Bercea, Chișvasi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button