National Sebis

Sebișul a ținut doar unul dintre mijlocașii de culoare francezi, Naționalul își măsoară forțele cu Lipova





Dintre cei doi fotbaliști cu pașaport francez sosiți în pregătiri la Sebiș în urmă cu două săptămâni a „pușcat” unul.  Warren Gnakpa a părăsit deja gruparea de pe malul Crișului Alb, în timp ce Mohamed Drame (foto) a fost deja legitimat de Călin Cojocaru la Federația Română de Fotbal. Mijlocașul central cu sarcini preponderent defensive are 25 de ani, a făcut parte din lotul lui Rennes până acum 4 ani și vine de la Olympique Noisy le Sec (eșalonul 5 din Franța). La 1,85 metri, poate evolua și fundaș central.

Antrenorul cu atribuții de manager al liderului Ligii a 3-a (seria a VI-a) i-a mai făcut buni de joc pentru retur și pe portarul Munteanu, fundașii Bârsănel și Moise, mijlocașii Kilin, Pirtea și Cocină și atacanții Velici și Tulcan. Tot lotul de jucători a fost azi la Arad pentru viza medicală, totul părând ok la prima vedere.

„Alb-albaștrii” joacă mâine al șaselea amical al iernii împotriva divizionarei a patra, Șoimii Lipova. Partida începe la ora 14 și se dispută pe arena „Crișana”.

FOTO: Ciprian Petcuț









4 comentarii

  1. Astazi 16.02 in meci amical la Vulcan jud.Bv,FC Brasov – Performanta Ighiu 1-1!Pentru brasoveni a marcat Ichim…..!

    0
    0
  2. Vin si eu cu un pronostic de bun simt la meciul direct din retur UTA- Fc Brasov 3-1!!! La Siria domnii arbitrii vor citi poezii scrise de marele poet IOAN SLAVICI.La SIRIA mumia comunistă numită romică pascu (nu ma lasa tastatura sa scriu cu litere mari si nici nu merita dejectia asta umana)nu va avea butoane. BUTOANELE VOR FII LA GLIGOR&COMPANY.

    0
    0
  3. Alo Deme Stefan vad ca nu cunosti literatura romaneasca,caci Ioan Slavici a fost romancier,.nu poet.Mai slabeste-ne cu omul ….care parca alearga pe calcaie si nu demult am citit un nume identic ce joaca-n judeteana aradeana si de care am crezut c-am scapat in aparare….Felicitari d-le Bot,dar si dvs.aveti multi dusmani….Romica PaSCU inca are relatii mari si frica-mi ca el v-a rade la urma pe seama prostiei antrenorului.nagy..din tur!Hai UTA !!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button