Fotbal judetean

Crișul și Felnacul și-au măsurat forțele cu echipe timișene. Doar Ghiroda a rămas în picioare în amicalul liderilor





Majoritatea echipelor arădene de la nivelul eșaloanelor trei și patru s-au înfruntat între ele, mai puțin două din Top 6, ce au primit vizita unor formații din județul vecin.

Echilibru în duelul liderilor: Crișul Chișineu Criș – ACS Ghiroda 1-1

Nu a fost nici Chișineu Criș, nici Sintea Mare locația de disputare a amicalului dintre campioanele de toamnă din județele Arad și Timiș. Până la urmă, Crișul și Ghiroda au ajuns aproape de Graniță, la Pilu, acolo unde au dat tot ce au avut mai bun din ele pentru un antrenament foarte reușit de ambele părți.

Oaspeții au deschis scorul pe un contraatac, prin Budur, și au reușit să reziste în avantaj până în minutul 72. Atunci, Marinescu, lansat excelent de Turcuș, a intrat în centru și a înscris pentru 1-1, scor cu care avea să se și termine meciul. „A fost un meci de mare angajament, cu un ritm bun, în care s-a pus serios osul. Chiar dacă nu am câștigat, eu zic că am făcut cel mai bun meci din această iarnă și spun asta fiindcă am cosntruit bine jocul, ne-am creat destule ocazii de gol și toate astea în fața unui adversar foarte bun, cu Leo Naidin pe teren tot meciul”, a spus Mihai Roșca, antrenorul Crișului.

Mucha (62 Pătroi) – Teședan, Lavrincsik (46 Lung), Pavel (62 Lavrincsik), Jude (62 Asandului) – Borșa (62 Marinescu), Jichici, Marinescu (Turcuș), Asandului (46 Gâlcă) – Al. Mihai, Modan a fost echipa utilizată azi de liderul Ligii a IV-a Arad în fața formației antrenate de Vlad Bura și manageriată de Paul Codrea.

Dominare totală: Victoria Felnac – Flacăra Făget 3-0

Formația de pe Mureș și-a refăcut repede moralul după „dușul rece” făcut cu ocazia testului cu UTA Under 19. Contra formației clasate pe locul 14 (din 18), Felnacul s-a exprimat foarte bine, iar scorul final (3-0) a venit ca o consecință firească a acestui fapt. Golul doi chiar a venit la capătul unei acțiuni în viteză, cu pase legate și o execuție simplă a lui Mărușteri. Radu Popa și Băd au fost autorii celorlalte două goluri ale „alb-roșilor”, care nu au putut conta pe Gabor, Cociuba, Butura, Olariu și Petri.

„Echipa a avut o cu totul altă atitudine și joc față de meciul de miercuri, cu copiii de la UTA. Am dominat meciul cu Făgetul de la un capăt la altul, am reușit destule faze frumoase pe un teren moale, pe care, spre final, jucătorii își țineau cu greu echilibrul. Antrenamentul a fost extrem de reușit și a venit la capătul celei mai solicitante săptămâni ale echipei din această iarnă. Încetul cu încetul, integrăm în lot și ultima achiziție, pe fostul pecican, Raul Moldovan, iar pe Olariu și Petri îi așteptăm de luni la antrenamente după ce i-am învoit câteva zile pentru a-și rezolva niște probleme personale”, a spus Dan Ristin, președintele lui VI-FE.

Pașcalău – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Sabău – Borteș, R. Popa, Dubeștean, Mărușteri – Adam, Băd a fost „unsprezecele cu care a început meciul Dan Cuedan. În partea a doua au mai intrat pe teren: Moldovan, Onița, Bogdan, Kaitor și Foghiș…









Un comentariu

  1. Am fost la meci, iar daca Rosca spune ca azi a jucat cel mai bine in pregatiri inseamna ca frigul i-a intunecat gandirea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button