Fotbal judetean

„Lanterna” strânge rândurile, dar teamul lui Mutică e încă mai puternic: Progresul Pecica – AS Dorobanți 2-0

 În ultimele 10 minute ale amicalului ce a închis ziua de amicale de pe „Șega” de abia se mai vedea mingea, dar antrenorii combatantelor s-au declarat mulțumiți că au putut face un antrenament util. Chiar dacă au avut exact 10 jucători de câmp, pecicanii și-au valorificat superioritatea în joc, dar și pregătirea superioară, impunându-se cu 2-0.

Angel Ponta (reluare cu latul din apropiere după o respingere a defensivei adverse) și Petrică Huțanu (cap la centrarea aceluiași Ponta) au adus victoria Progresului, care a mai irosit și alte ocazii mari, inclusiv un penalty prin Puie. „Mă bucură că ajungem destul de ușor în careul advers, că ne creăm destule ocazii de gol, dar – totodată – ratăm cu prea mare ușurință.  Rămânem cu un antrenament foarte bun, de 80 de minute, fără mai mulți jucători de bază, ocazie cu care am văzut unii jucători pe posturi pe care nu au prea evoluat până acum”, a menționat Dorel Mutică. Fostul fundaș al Stelei nu a putut conta pe frații Fritea, Arsene, Vasilca și Grăjdean.

De partea cealaltă, Dorobanțiul a început meciul cu nu mai puțin de cinci juniori, plusul de forță și experiență al adversarilor fiind evident în prima parte, când scorul arăta deja 2-0. Când pe teren au apărut Georgiu, Ciubăncan, Pistrui sau Văduva, acesta din urmă fiind aproape de o revenire pe teren mare după mai mulți ani de lipsă, lucrurile s-au mai schimbat puțin, însă nu și pe tabela de marcaj. „Deși am pierdut, eu zic că am câștigat un antrenament foarte bun, dar și o prezență bună din partea jucătorilor. Dacă reușim să ne strângem și la antrenamente în formula de azi, sunt convins că ne punem pe picioare și vom părăsi acea ultimă poziție ce nu ne face cinste. Până la urmă, azi am pierdut împotriva unei echipe cu pretenții, dar, repet, am sesizat o creștere în special la nivel de atitudine din partea băieților. Să nu uităm că am avut pe teren destui juniori, unii de 16-17 ani, ceea ce nu e puțin lucru la acest nivel”, a spus și Marius Ciubăncan, antrenor și jucător la AS Dorobanți.

Formații:

Pecica: Brutyo (Iosub) – Ew. Wild, Șiclovan, Dolga, Maxim – Drîglă, Petrilă, Isac, Huțanu – A. Ponta, Puie.

Dorobanți: Mitrea – Nadiu, Ștrengar, Ando – R. Lăsculescu Vaștag, Poșta, Cojocaru – Apostol, Levai, Toth. Au mai jucat: Ciubăncan, Georgiu, Szoke, Văduva, Iana, Pistrui, Radu.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Gabriel Hărduț, Cristian Coroban

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close