UTA Arad

Cu avionul și autocarul pe Dunăre! UTA pleacă de vineri spre Brăila, se antrenează sâmbătă la București și mai poposește la Galați





Chiar dacă au avut meci ieri, utiștii se bucură de ziua liberă mâine. În această dimineață s-au antrenat pe „Gloria”, miercuri pe „Motorul”, iar joi debutează la…Șiria. Vineri seara iau avionul de la Timișoara spre Capitală, unde vor trage la Hotel Mirage, aflat pe malul Lacului Snagov. „Sâmbătă, ne vom antrena la ora jocului fie pe unul dintre terenurile sintetice de la Săftica, fie la Ștefănești, unde a jucat Tărlungeniul. Apoi ne îmbarcăm în autocar cu direcția Galați. Aici ne vom caza la Hotel Mercur pentru ca distanța până la Brăila, cei 20-25 de kilometri, să-i parcurgem în dimineața meciului de duminică. După partida cu Dacia Unirea, venim direct la Arad cu autocarul”, ne-a mărturisit Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Până la finalul săptămânii, Laurențiu Roșu speră să-l aibă sută la sută apt pe Adrian Petre, care a ratat testul cu Dinamo Pancevo ca urmare a unei probleme musculare. Chiar dacă macedonianul Mevlan Adili nu a fost încă legitimat la FRF, totul va fi în regulă de miercuri încolo. Conducerea UTA-ei a avut de lucru în plus la obținerea actelor pentru un fotbalist extracomunitar.

Meciul dintre Dacia Unirea Brăila și UTA încheie runda cu numărul 22 a ligii secunde. Confruntarea din orașul de pe Dunăre începe duminică 26 februarie, la ora 11 și va fi transmisă în direct de Digi Sport1.









14 comentarii

  1. Doresc succes UTA-ei inca de la urcarea in avionul spre Bucuresti !Azi radio sant transmite ca e forfota mare la Buc pentru legitimarea de jucatori pentru liga 2-a,mai putin la…noi…..!Brasovul e ajutat de Steaua si Dinamo ca sa promoveze si se zice ca legitimeaza pe Ichim,Chistoaca,Enceanu,Danut Mutu,Angele,Moldoveanu,dar nu pe R.Surdu.Piticul Fl Petre al ce-a debutat ca fotbalist la UTA s-a dus la Talnar in staff-ul tehnic.Deci e ,,pericol,,cu brasovenii,auzi d-le Gradinaru si Dragan !!!!Ar fi bine sa n-avem viata grea….Hai UTA!

    0
    0
  2. A facut o timpenie Tintarul la Brasov prin cedarea lui Manole la Dinamo, ala era golgeter…cu transferurile pe care le face in ultima zi Brasovul o ia serios in freză dela Olimpia , greul va incepe cind nu vor mai avea jucatorii bani…..credeam ca-l duce capul mai mult pe Tilnar ,am mai vazut asemenea scenarii cu jucatori imprumutati si s-a ales praful..

    0
    0
      1. Numele corect a celui care a ajuns in ograda brasoveana e Angelescu,nu Angele cum, am primit initial de la o sursa brasoveana. Aceste intariri brasovene nu sunt pe placul meu si niciodata nu am iubit pe stegari ce acum e condusa de creierul Hainei de Blana.De nu promoveaza UTA,niciodata nu trebuie iertata infrangerea suferita de UTA la Brasov ,cand era antrenor Nagy,respectiv in tur unde s-a pierdut cu 3-2 dupa min.90 !!Sa ne traiesti d-le Lucian ca si UTA !

        0
        0
      2. Era doar o parere la ceea ce spunea DPDIM , nu cred ca va avea probleme echipa aradeană ,daca nu va intervenii din nou burleanu….

        0
        0
    1. Tizule ,,Nik,, cam e posibil un asemenea meci de baraj,dar ca parere personala cele 2 locuri promovabile direct cam sunt ocupate…..!Daca e ce spui tu,sa stii ca n-avem nici o sansa cu a lui Popica ,fapt PENTRU CARE TE ROG SA NOTEZI !Sunt tari versurile ca sunt utist,noaptea vesel,ziua trist !Hai UTA !

      0
      0
      1. Asta da baraj UTA-POLI TM-se vor umple stadioanele, vor fi mai multi aradeni la Timisoara decat la Siria sau pe Motorul.Sa ne aducem aminte de cel mai frumos meci,care nu a fost televizat ,cu Ionut Popa antrenor la UTA, Poli – UTA 3-4, de murea Nicolae Secosan la radio, dupa 2-0 pt.Poli s-a terminat 4-3 pt. UTA cu gol marcat in ultimul minut de catre timisoreanul Chitescu.De povestit la nepoti.

        0
        0
  3. UTA a avut timp sa se pregateasca, lotul este cam acelasi, plus inca 3. La Brasov va fi greu de omogenizat o echipa adusa in pripa, si cu multi-zic eu- care nici nu au facut o pregatire, ca la UTA. Le-ar trebui cam 3-4 etape de acomodare. Insa , frica mea nu se trage de la echipa Brasovului , cit de la conducerea lor, harsita in chestii de pile, spre deosebire de cea de la UTA. Categoric, daca se joaca pe cinstite, UTA are prima sansa la locul doi ( primul cred ca e luat, deja). Totusi meciul de la Braila ( cea a lui Brasoveanu, maharul ligii secunde, om cu relatii la FRF ) este esential. Vad ca UTA il trateaza cum se cuvine, merge , din timp acolo. Vom vedea dumineca cum va arata terenul, si cine va fi fluierasul. De acord ca la Brasov, la 3-2, cu Nagy s-a gresit grav, dar sa nu-l uitam pe fluierasui, cu al lui penalty inexistent. de asta ma tem. Cit despre un baraj cu Poli, a lui Ionut Popa, de va fi sa fie este un meci abordabil, nu prea joaca aia fotbal,, au doar 3-4 fotbalisti. Urez mult succes la Braila

    0
    0
  4. Nu as dori sa ajungem la baraj daca este sa fie, cu Timisoara pt. ca au un lot mult mai bun ca al nostru avand in componenta multi jucatori cu experienta mare si pt. aceasta ,prefer Pandurii TG, Jiu, o echipa mult mai abordabila. Dar eu sper sa nu fie nevoie si sa promovam de pe locul 2. Oricum va fi foarte greu pana acolo pt. ca va fi o lupta mare pt. aceste trei locuri, luptandu-se sapte echipe,inclusiv Chindia care a anuntat ca isi va depune si ea dosarul de licentiere pt. liga1a !!!

    0
    0
  5. haide-ti sa o luam pas cu pas, etapa de etapa …. mai este mult pana la baraj … si eu totusi zic ca locul 1 inca nu este jucat. Nu are cum …!! Succes UTA!!

    0
    0
  6. O sa fie foarte greu,pt. ca multe echipe s-au intarit,chiar si cele din subsolul clasamentului. De exemplu, Metalul Resita pe care UTA. ii va intalni etapa viitoare acasa, s-au intarit cu trei jucatori de la fosta CSM . Valcea,jucatori buni,unul de la Brasov si Berceni. Deci v-om avea un meci greu pana si cu astia. Sepsi la fel etc. Dar totusi UTA. are marele avantaj ca este o echipa omogena si pe de alta parte ,un mare avantaj si o idee excelenta de a juca toate meciurile de acasa la SIRA pt. ca acolo in afara de sustinatorii echipei, va fi foarte multi oameni din localitate si din alte localitati apropiate care v-or sustine UTA. in drumul ei spre victorii si implicit spre promovare. ASA SA FIE !! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA . si HAI BAIETII !!!

    0
    0
  7. Ii doresc succes echipei UTA in retur, as fi ultrafericit sa promovam. Si eu zic ca locul 1 e greu de abordat, pentru locul 2 principalul adversar va fi Brasovul ( macar pina vor incepe sa nu isi mai plateasca jucatorii). Primul meci, cel de la Braila este unul capital, ca importanta. A plecat Celea, se pare ca va veni Piccioni ( fost la Iasi). Lotul este echilibrat, cal acelasi, de mult timp. Esentiala va fi prestatia arbitrilor ( cu fluierasi, ca la Brasov, va fi infernal) si calitatea terenurilor, ( pe teren prost nu poti juca decit fizic, se niveleaza valorile ). Returul va fi destul de lung, sa nu ne pripim. Cred ca si Rosu a inceput sa cunosca , mai bine jucatorii. Dumineca dimineata, la TV vom astepta incordati sa vedem ce va fi. Braila nu are echipa rea, si are un presedinte viclean. Sa speram ca pranzul de dumineca ne va gasi cu o sticla de licoare, pentru bucurie. HAI U T A !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button