UTA Academie

Pregătire centralizată cu bătaie lungă pentru UTA Under 17: „E cazul ca jucătorii noștri să bată la ușa echipelor de seniori”





La mai bine de o lună de la reluarea pregătirilor, timp în care a disputat mai multe meciuri de verificare, UTA Under 17 a optat și pentru un cantonament complex la Băile Felix. La Hotelul „Nicoleta”, „roș-albii” le calcă pe urme celor de la Luceafărul Oradea sau Crișul Chișineu Criș, formații cu pretenții din Vestul țării. „Nu ne lipsește absolut nimic. Alergăm pe pista din pădure, pe dig, iar antrenamentele cu mingea le facem pe sinteticul de la balon. Avem posibilitatea unor exerciții diverse, accentual fiind pus, bineînțeles, pe partea fizică. Tocmai de aceea, condițiile de refacere după efort sunt foarte importante. În acest sens, avem la dispoziție două bazine, unul exterior, altul interior, saună, jacuzzi, totul. Am ajuns aici vineri și plecăm duminică, făcând o escală la Socodor pentru un meci de verificare”, a menționat Mihai Petcuț.

Fostul fundaș face parte din corpul de tehnicieni ce-i mai cuprinde pe Costel Bogoșel și Sandu Țamboi și care are sub comandă nu mai puțin de 22 de jucători. Noutățile ar fi Al. Stan, un mijlocaș lateral de la Steaua, Dihel (ex. Șoimii Pîncota) și Boștină, un atacant sosit de la Centrul de Excelență Deva. În rest, UTA Under 17 mai contează pe: Zamfir, Creța  – portari, Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, Deta, R. Petcuț, T. Bodri, L. Bodri, N. Faur, Gruiescu, Obrad, Covaci, Țuța, P. Stan, Mutică, Toda și Jurcă – jucători de câmp. Mai sunt mici probleme musculare, dar nimic grav. Toți jucătorii sunt conștienți că îi așteaptă un an destul de important în cariera lor. Sigur, există și un obiectiv stagional, acela de a ajunge la turneul final de la Mogoșoaia, însă, mai mult decât atât, e cazul ca jucătorii noștri să bată la ușa echipelor de seniori. Calitate au, doar că trebuie să muncească din ce în ce mai mult și să aibă cu adevărat încredere în posibilitățile lor”, a mai spus Mihai Petcuț.

UTA e pe locul 2 în clasamentul seriei de Vest a campionatului Under 17 Elite și are șanse mari să ajungă la turneul final de la Mogoșoaia, printre cele mai bune patru echipe de această categorie din țară.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button