UTA Arad

UTA își completează atacul cu italianul Piccioni: „Mâine sunt la Arad și ne punem de acord cu toate!”





Din câte se pare, UTA a renunțat defintiv la ideea transferului ghanezului Bukari, dar s-a orientat rapid spre un alt atacant străin. Arădenii l-au contactat pe italianul Gianmarco Piccioni, care s-a despărțit de CSM Poli Iași la începutul acestui an. „Mâine sunt la Arad. O să mă întâlnesc cu conducerea clubului și ne vom pune de acord cu toate. Despre UTA știu deocamdată doar că este un club ambițios, cu o galerie frumoasă”, ne-a mărturisit Piccioni, care va fi așteptat de „oficialii” arădeni mâine, la ora 14,30, pe Aeroportul din Timișoara.

Înainte de a veni la Iași în vara anului 2015, „vârful” de 25 de ani și 1,86 metri a jucat la formaţia malteză Balzan Youths, pentru care a marcat 15 goluri. Înainte de aventura la Balzan, Piccioni a apărat culorile grupărilor italiene: Sambenedettese, Vicenza, Lanciano, L’Aquila, iar peste hotare a mai jucat la Shumen (Bulgaria) și FC Mosta (Malta).

Într-un sezon și jumătate la Iași, italianul a înscris 6 goluri în Liga 1 și unul în Europa League, împotriva croaților de la Hajduk Split. Gianmarco Piccioni a rămas în memoria fanilor moldoveni cu golul de 3-2, din ultima etapă a stagiunii trecute de la Timișoara, gol ce a dus trupa trupa din Dealul Copoului în premieră în preliminariile Europa League.

FOTO: Cătălin Ghițescu









20 comentarii

  1. Bun italianul dar sa fie mai atent in fata portii sa nu mai rateze atat de mult in fata portii, sa se concentrze mai mult la finalizare. Deci, un jucator bun langa Petre si Curtuius !!! SUCCES LA UTA. daca ve-i veni si sa contribui din tot sufletul la aceasta echipa de mare traditie si iubita de multi in tara si peste hotare !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Si eu cred ca, pina la urma , s-a ales bine. Piccioni are profilul fizic bun, se aseamana cu Petre si Curtuius, nu este el mare scula, dar este un jucator decent.Sa vedem daca se va intelege cu clubul, dar, oricum, la primul meci nu va participa. Este un semn clar ca si conducerea vrea promovarea. Doamne ajuta !

    0
    0
    1. Pentru că a fost adus de antrenorul Nicolo Napoli, cel care a avut conflict cu Prunea și a fost demis in cele din urmă.

      0
      0
  3. Pt. ca a venit Golubovici inapoi. Pe de alta parte,iti dau dreptate ca nu este chiar asa de stralucit in fata portii,este cam ratangiu mare dar sa vedem poate isi revine la UTA. !!! Sata este,altul de unde,iti trebuie bani multi pt. unul bun de tot si stai asa ca nu se stie nici cu italianul asta, poate o avea peretentii la bani,la salariu la semnatura,vedem ce va fi pana la urma !!! Ai vazut SEPSI,s-a intarita al naibii, chiar si LUCEAFARUL Oradea, o sa fie greu de tot la promovare !!!

    0
    0
  4. Salutari, vad pe aici niste comentarii de te doare capul. Ca acest jucător este nu stiu cum ratangiu ca nu e scula mai oameni buni încă nu avem certitudinea ca va fi adus eu nu ma incred in aceste articole pana nu îl vad semnând si prezentat oficial. Sau facut transferuri in ziar la UTA de te doare capul. Din start daca va fi adus acest jucător ne poate ajuta poate fi o rezerva serioasa decenta pentru Petre si Curtuius la Iasi a fost titular inclusiv când era Golubovic pana sa meargă la FCSB însă corect Alex de aia a fost înlăturat deoarece a fost adus de Napoli iar Prunea e un razbunator de prima marime. Nelu zici ca e grea promovarea ca nu stiu ce jucători a luat Sepsi pai a luat căpitanul lui metalul resita ce sa iti spun pe ce loc e metalul ma lasi pe o rezeva de la Dinamo pe care doar Rednic îl vedea fotbalist Olteanu pe unul de la Botosani care sa fimseriosi daca era o rupere de nori nu era lăsat sa plece de acolo si Manole de la Brasov un jucător Ok însă nu unul care sa iti castige meciuri singur. Noi avem un program foarte avantajos meciurile cu echipele tari le avem acasa unde noi suporteri vom avea o importanta foarte mare afara avem meciuri grele doar cu Mioveni si colentina asa ca programul ne cam avantajeaza noi trebuie sa ne castigam meciurile.

    0
    0
    1. De unde ai garanția că e utist de mic? Așa ziceam și de George Țucudean, și după ce a plecat la Dinamo, a declarat că el a fost dinamovist de mic. Și au mai fost si alte cazuri în trecut, din păcate. Că să-ți răspund la întrebare, Piccioni e mai bun decât Săulescu sau Alin Mihai prin experiența acumulată în cele 36 de meciuri jucate în prima ligă din țara noastră. Avem nevoie de un jucător ca el, fie și ca rezervă, în lupta pentru promovare. Au tot timpul din lume cei doi să demestreze la UTA, nu-ți fă tu probleme. La fel cum s-a întâmplat cu Dennis Man, Adrian Petre, Burlă, Hlistei, Rus și mulți alții!

      0
      0
      1. Îl cunosc personal pe Alin Mihai și umbla la meciuri de mic , chiar in galerie! L-am văzut pe picioni asta e sub mulți jucători de divizia c și chiar d de la noi..Cu stângul doar urca in tramvai

        0
        0
  5. Banuiesc ca Piccioni ajuta UTA in lupta cu Juventus,Brasovul si Miovenii, caci are talie si varsta excelenta pentru fotbal.Putin regret plecarea lui Celea,dar e greu sa spargi o gasca formata din aradeni….Acum la > atac de promovare< si sa vedem ce iese…..!Sa mai stiti ca Sepsi trage pentru Brasov ca si unele echipe de langa Bucuresti.Totusi Ionut Popa are lot bunicel si spera sa recupereze punctele pierdute la TAS.HaI UTA!

    0
    0
    1. De unde ai scos asta ca Sepsi trage pentru Brasov ?? Sepsi trage pentru ea , e echipa ( dupa Juventus ) cu cel mai stabil si ridicat buget din serie , asa ca eventual Brasovul ar veni milog la ei cand li se vor termina banii. De aici cred ca va fi – in viziunea mea – pericolul mare . Sepsi, Brasov, Mioveni si Satu Mare in ordine

      0
      0
  6. Sincer eu cred ca conducerea iarasi ne pregateste o surpriza, de fiecare data cand se vehiculau tot feluri de fotbalisti ei duceau pe altul… deci sa vedem cine ajunge maine sa semneze 🙂

    0
    0
    1. Asa a facut toata pauza competionala …stii tu , derutarea adversarilor 🙂 , nu de alta dar avem un nume , iar cota creste cand jucatorul e cautat de UTA

      0
      0
  7. Bah voua nu va e bine nivi cu varf de liga 1, dracu va mai stie ce aveți in cap. Asta vine din liga 1 si voi tot cu ăia de la echipa 2 si 3.

    0
    0
  8. Daca se misca bine in teren si marcheaza goluri,se prea poate ca Piccione sa ii ia locul lui Curtuius ca titular. V-om vedea ce va fi ,dar mai intai sa vedem daca semneaza cu UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button