Fotbal judetean

Una dintre achiziții a punctat la primul amical al iernii pentru Săvârșin! Păulișul și-a tăiat, totuși, partea leului





Cetate Săvârșin e ultima divizionară a patra a arădeană ce a demarat pregătirea în vederea returului de campionat. Panglica a fost tăiată la Păuliș, împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe în amicalele iernii. Păulișana a câștigat și azi, cu 3-1, după reușitele semnate Itu, Albulescu și Gugeanu, respectiv Roli Sandu.

Tânărul fundaș crescut de UTA este una dintre achizițiile iernii la formația de pe malul Mureșului, alături de tânărul portar Dagău și Adrian Popa, fostul fotbalist al „Bătrânei Doamne” și Cermeiului. Mai consemnăm și revenirea la echipă a lui Silviu Iștoc, cel care dezertase pe finalul turului. „Având în vedere că nu am putut conta pe Pavel, Oprea, Mihăila și Cotuna și a fost prima noastră mișcare în acest an, eu zic că am făcut un meci bunicel. Personal sunt mulțumit, am avut în permanență 5-6 juniori pe teren, consider că avem viitor. Mai încercăm să găsim un fundaș central, dar și un portar de rezervă, deși pentru acesta din urmă avem varianta unui jucător de la juniori”, a spus Cătălin Neamț, antrenor și jucător la formația clasată pe locul 10 în Liga a IV-a după turul campionatului.

Vă reamintim că în această iarnă, Săvâșinul s-a despărțit de Irimia, Aniculăesei, Alex Drăgan și Sălășan. Dincolo, Păulișul a fost la primul test disputat pe iarbă naturală, după gheața de la Ghioroc: „Nu am făcut un meci prea bun, dar asta numai din pricina oboselii accumulate. Ne bucurăm, însă, că am câștigat și am prelungit o serie de rezultate bune în amicale, căci, după cum se știe, victoriile aduc victoria”, a menționat și Dănuț Mițiți, antrenorul-jucător al grupării din Podgorie.

Formații:

Păuliș: Ilca – Ambruș, Suciu, Geanîm, Gherghel – E. Calancea, Itu, Cervenschi, D. Calancea – Albulescu, Popa. Au mai jucat: Jurj – Mițiți, Gugeanu, Belei, Bruț, Șt. Calancea.

Săvârșin: Dagău – Dumitrescu, Căliman, Sandu, Benescu – A. Popa, S. Iștoc, Neamț, Boc – Marc, D. Petrean. Au mai jucat: Fl. Petrean, N. Petrean, Ursu.  









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button