UTA Arad

Nici Polgar, Costin și Copaci nu au prins lotul pentru Brăila, Petre – apt de joc





După antrenamentul din această dimineață de pe arena „Gloria”, stafful tehnic utist a făcut lotul de 19 jucători ce va face prima deplasare a anului în Liga 2-a. Încă de ieri, Laurențiu Roșu preciza că Barna și Andor rămân acasă din motive medicale, pentru ca azi să aflăm și numele ce nu intră în calcule din motive tehnico-tactice.

Dintre senori surprinde oarecum excluderea lui Norbert Polgar, titularul postului de fundaș dreapta în turul campionatului, însă David pare ceva mai în formă după pregătirea de iarnă. În caz de nevoie, pe bandă poate trece și macedonianul Adili, familiarizat și cu acest post.  Dintre juniori, la Arad mai rămân Copaci și Costin, dar și Vlad, care – de altfel – face parte din lotul UTA II de la începutul acestei săptămâni.

Așadar, la bordul avionului ce va decola în această seară de pe Aeroportul Traian Vuia cu direcția București se vor urca 19 fotbaliști, după cum urmează: Miron, Mara – David, Adili, Manea, Gligor, Filaret, Burlă, Strătilă, Chindriș, Tănase, Jorza, Muntean, Copil, Vîlceanu, Stahl, Petre, Curtuiuș, Piccioni. După cum se observă, Roșu are trei atacanți de meserie la dispoziție, plus Stahl și Vîlceanu care pot evolua și ei în ofensivă. Adi Petre este și el apt de joc, după ce ratase ultimul amical al iernii și a acuzat ușoare dureri la genunchi și la începutul săptămânii.

Utiștii vor fi așteptați la București de autocarul care a plecat în această dimineață de la Arad, iar de acolo vor ajunge la Hotelul Mirage de pe malul Lacului Snagov. Mâine dimineață, arădenii vor mai face un antrenament pe terenul din apropiere și de acolo pleacă spre Galați. Cei 25 de kilometri până la Brăila vor fi parcurși în dimineața jocului.

FOTO: UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button