Fotbal judetean

Mărușteri a valorificat superioritatea „roș-albilor”: Victoria Felnac – Unirea Sântana 2-0





Două dintre formațiile din Top 6-le Ligii a IV-a Arad și-au dat întâlnire pentru un amical pe terenul din Felnac. Gazdele au valorificat și pe tabelă o primă repriză consistentă, în timp ce Sântana nu a avut pur și simplu replică astăzi.

Tabela a fost mnodificată după numai trei minute de Mărușteri. Mijlocașul de bandă a înțepat balonul pe lângă Csurka după centrarea lui Țugulescu. Dominarea lui VI-FE a produs și golul de 2-0, venit din partea aceluiași Mărușteri, care de data aceasta a beneficiat de o verticalizare a lui Butura (foto) și l-a executat pe portarul „roș-negrilor”. Mitanul secund a fost ceva mai echilibrat, dar asta și pe fondul schimbărilor făcute de Dan Cuedan. „Sunt mulțumit de primele 45 de minute, când am dominat ostilitățile de la A la Z. Apoi, odată cu intrarea copiilor pe teren am mai slăbit ritmul, dar e un risc asumat atâta timp cât și aceștia au nevoie de minute ca să crească în joc. Mai avem două săptămâni la dispoziție să arătăm și mai bine la prima etapă. Puțin ne încurcă absența lui Gabor, care am înțeles că a plecat în străinătate, dar ne vom descurca și și fără el. Dacă mai vine cineva peste ceea ce avem acum în lot bine, dacă nu rămânem în această formulă. Deocamdată, ni s-a alăturat și Balint, fiul fostului fotbalist Marin Balint, pe care-l apreciez și aș dori să-l păstrez”, a spus antrenorul Victoriei, care nu i-a avut azila dispoziție pe juniorii Petri, Olariu și Moldovan.

De partea cealaltă, Unirea nu a putut conta pe Martin, Lanțoș, Peia și Toader, jucători cu profil defensiv care îi încurcă puțin planurile antrenorului. „Cel puțin astăzi am stat destul de rău în apărare, dar nu pot spune că a funcționat ceva. E un test ratat pentru noi, atâta timp cât am luat două goluri și nu am avut nicio ocazie clară de gol. Mă așteptam la mai mult din partea pieselor grele, dar atât s-a putut azi”, a menționat și Dinu Donca.

Formații:

Felnac: Pașcalău – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Sabău – Adam, Dubeștean – Mărușteri, Butura (46 R. Popa) , Borteș – Băd. Au mai jucat: Balint, Foghiș, Kaitor, Onița, Cociuba, S. Bogdan.

Sântana:  Csurka – Bolba, Mateiu, Istin, Paven – Josan, Vuin, Bodea, Bud – Cl. Popa, Capătă. Au mai jucat: Matiș – Vârciu, Marc, Vidac, Stanciu, Ginghină, Deaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button