UTA Arad

Digi a decis ca UTA – Reșița să se joace luni!





Nu a fost vineri, nici duminică, ziua în care FRF-ul a dorit să programeze inițial primul meci al „Bătrânei Doamne” pe teren propriu în acest an. De altfel, se pare că televiziunea ce produce partidele ligii secunde, și anume Digi Sport, a fost cea care decis ca UTA să o întâlnească pe Metalul Reșița luni, 6 martie.

Astfel, arădenii încheie pentru a doua oară consecutiv o rundă, după ce ieri dimineață întâlnise Brăila în ultima confruntare a etapei a 22-a. De data aceasta, însă, vestea cade prost pentru fanii „roș-albilor”, căci ora 15, într-o zi de lucru, este prohibitivă pentru un meci de fotbal. Dacă mai luăm în calcul și faptul că din această primăvară utiștii își vor desfășura partidele de acasă la Șiria, la 25 de kilometri de Arad, este clar că peste o săptămână arena „Otto Greffner” nu se va umple de spectatori.

„Oficialii” arădeni mai au o mică speranță că vor putea schimba data și ora de disputare a confruntării cu Metalul, însă e greu de presupus că se mai poate face ceva.









20 comentarii

  1. rusine in 2017 nu avem un stadion unde sa jucam multumim domnule primar ca va batet joc de un brand al orasului

    0
    0
  2. Nu este normal sa se dispute tocmai luni la ora 15. astia de la DIGI nu stiu ca urmatorul meci UTA. are deplasare tocmai la Mioveni !!! Sa intervina Gradinaru la ei si sa schimbe data disputarii jocului, sambata s-au duminica, intradevar DIGI plateste dar nici chiar asa bataie de joc !!!!

    0
    0
  3. din pacate nu cred ca se va mai schimba ceva din cate am inteles ca era discutia ori vineri ori luni nu era vorba deloc sa fie sambata sau duminica. In B se joaca acum 5 6 meciuri pe etapa iar digi trasmite 3 meciuri si ei le pun cum vreau daca vom promova sunt sanse foarte mari de a juca tot asa luni sau vineri. Nu ne convine dar din pacate odata ce ai acceptat sa ti se trasmita meciurile atunci trebuie sa te supui hotarari televiziunilor.

    0
    0
  4. Pentru cati bani dau (si ce audienta au…), pretentiile celor de la Digi sunt chiar nesimtite.
    Pentru cati bani primesc, cluburile de liga secunda ar trebui sa refuze astfel gen de programari…
    9 meciuri jucate acasa in fata a cate 1000 de spectatori care dau 10 lei pe bilet fac cat penibilele „drepturi” TV oferite…
    Dar de aici vin intrebarile grele: (1) unde „acasa”, pe care stadion? (2) de unde 1000 de spectatori? (3) ce rost drepturile TV pentru o „competitie” din care, in cele din urma, nu va mai retrograde nimeni?

    0
    0
  5. Poate sa se joace luni,dar daca UTA nu are licenta sa stiti ca nu poate participa la meciul de baraj din acest campionat !!!!Astazi in sedinta Comitetului Executiv al FRF,s-a hotarat ca echipa de pe locul 3 din liga 2-a daca nu are licenta,adio meci de baraj !UTA neavand stadion propriu,oare are licenta ,sau de acum incolo se joaca fara miza promovarii…!SA FIM INFORMATI D-LOR DE LA SPORTARAD daca avem licenta la UTA ?

    0
    0
  6. Licentele se dau pana pe 30 aprilie, cu drept de contestatie daca e cazul. Daca UTA face dovada ca s-au inceput lucrarile de amenajare a arenei Motorul poate primi derogare si, deci, licenta

    0
    0
  7. GATA !!! S-a decis,la Targoviste se va construi un stadion ultra- modern ,in zona fostei unitati militare langa gara,cu o capacitate de 12.000 de locuri !!!

    0
    0
  8. Bravo sa se construiasca dar pe noi chiar nu ne intreseaza cum sunt sigur ca nici pe cei din Targoviste nu ii intereseaza de stadionul nostru de aceea nu cred ca este un comentariu care sa apara pe o stire despre UTA. Salutare

    0
    0
  9. Cum adica CICO , nu ii intereseaza pe cei din Targoviste despre noul stadion din Arad !!!. Vezi ca nici tu nu ai dreptate si esti la fel de rautacios. Cum adica, tu nu te gandesti ca orice iubitor al fotbalului din toata tara, care are ocazia sa vina in Arad si vrea sa vada un meci de fotbal pe un stadion frumos ,modern,vrei sa spui ca nu se bucura de aceasta ocazie,s-au invers daca sunt aradeni care au ocazia sa vina in Targoviste si au ocazia sa mearga sa vada un meci de fotbal pe un stadion la fel de modern ca cel din Arad . Eu zic ca intereseaza de ambele parti,fie din Arad fie din Targoviste s-au din alte regiuni ale tarii !!! Salutare.

    0
    0
    1. nai inteles nimic din mesajul meu cati suporteri a Targovistei scriu pe stiri despre Chindia despre stadionul UTA eu cred ca nici unul si nu sunt rautacios am zis bravo sa se construiasca tu esti din Targoviste ii bine sa te intereseze.

      0
      0
  10. Dar ce ma intereseaza pe mine cati suporteri ai Chindiei si daca scriu despre noul stadion al UTA.-ei,si daca nu scriu ,asta nu inseamna ca daca vin in Arad nu se v-or duce la meci. Problema este ca pe tine si pe Nick va deranjeaza ca am scris eu pe Sport Arad, despre noul stadion de la Targoviste !!! Asta este supararea ta, ca de ce nu scriu suporterii Chindiei despre noul stadion al UTA.-ei !!! Aici este vorba numai de suporteri,nu gresit gandit de tine,este vorba despre iubitori de fotbal din toata tara ,inclusiv din Targoviste !!! Acum sper ca, ai inteles mesajul meu Cico si hai sa lasam rautatile deoparte ca nu duce la nimic bun si sa vorbim mai bine despre UTA.. Salutare si noroc.

    0
    0
  11. Nu ma deranjeaza ca scrii pe sportarad doar can pe noi din Arad nu ne intereseaza ca se FAC stadioane LA targoviste targu jiu craiova etc pe noi be intereseaza sa fie al nostru gata odata

    0
    0
    1. Pe mine ma intereseaza de stadioanele din tara… Nu mai generaliza aiurea ca n-are niciun sens. Vorbeste doar in numele tau, nu fii tu avocatul poporului. O seara faina!

      0
      0
  12. Bine mai Nick,daca zici tu !!! Si daca tot te intereseaza sa fie gata noul stadion ,du-te la primarie la Falca si Intreabal in ce an va fi gata, sa nu fie 2019-2020 !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button