UTA Arad

David ar putea rata meciul cu Reșița, Andor – recuperat?





UTA a intrat în febra pregătirii meciului cu Metalul Reșița, unul devenit extrem de important după eșecul de la Brăila. Laurențiu Roșu are sarcina de a-și monta din toate punctele de vedere elevii și, poate, să facă și ceva schimbări în formula de start pentru jocul de luni.

Una dintre ele ar putea fi natural, atâta timp cât Alexandru David acuză dureri la mușchii inghinali și nu s-a antrenat azi. În schimb, Cristi Andor la dispoziția staffului tehnic și, dacă va fi apt de joc, ar putea să-și ocupe locul pe banda stângă a liniei mediene, iar Muntean să coboare fundaș dreapta. Pentru acest ultim post, Roșu mai are și varianta Polgar, fotbalist care – însă – nu a prins nici lotul de 18 pentru meciul de la Brăila.

În fine, Adrian Petre pare că și-a revenit complet și și-ar putea lua locul lângă Marius Curtuiuș în atacul UTA-ei. Totodată, există posibilitatea ca Robert Vîlceanu să coboare la mijloc, lângă Chindriș, deși stelistul nu este prea obișnuit cu acest post. Mai sunt, însă, destule zile la dispoziție pentru Laurențiu Roșu și colegii săi din staff pentru a opta pentru cel mai bun „unsprezece” lunea viitoare.

FOTO: UTA Media Design

11 comentarii

  1. Lui Chindris nu i.ar strica niste etape la echipa a 2a sau chiar a 3a!!! Isi continua parcursul dezastruos din toamna.. Kiki nu joci nimic,REVINOTI!!!

    0
    0
    1. Se pare ca duminica ai vazut alt meci. Cred ca a fost singurul jucator care a recuperat/blocat cele mai multe mingi. De departe a alergat cel mai mult dintre toti jucatorii de pe teren. Nu ai argumenete sa zici ca a evoluat dezastruos decat daca ai ceva personal cu el

      0
      0
    1. Cel mai slab jucator din istoria Uta ei este Chindris !!!! E total pe langa saracul , nici sa stea pe picioare nu are habar.

      0
      0
  2. Muntean,a jucat slabut,sub asteptari , Chindris,imi pare rau dar nu stiu ce se intampla cu el de la un timp de nu mai joaca cum trebuie, la golul doi al brailenilor, Isofache ala,nici nu a intrat bine in teren si a trecut ca acceleratul pe langa el si Gligor,cum naiba sa il lasi pe ala sa centreze si tu fiind la cativa centrimetri de el !!! La 1-0, la ocaziile pe care le-au avut ,trebuiea sa fie 2-3 la 0 si se termina meciul !!! Daca joaca asa si cu Resita o echipa mult intarita si care va veni sa ia puncte , o sa fie vai si amar cu promovarea!!!

    0
    0
  3. Nu stiu ce aveti cu Chindris ? Nu o fi el „perla” echipei. dar cind nu joaca este vizibil, in fata aparari e vraiste, apar faulturi din fata careului. De acord, ca in ultimul timp nu a fost foarte bun, dar , la Braila nu el a gresit la goluri, ci altii, de care nimeni nu zice ….pis. Este necesar linga Chindris un jucator mai polivalent, care sa si paseze, cu tot respectul Jorza si Tanase, ei se zbat,alearga, deposedeaza, dar au, ambii, putine contributii la dezvoltarea atacului. Poate Valceanu, poate Muntean, poateAdili sau Andor sau Copil ar trebui incercati acolo. Este o parere, sa nu se inteleaga ca cei tineri nu pot progresa, dar si staful trebuie sa dezvolte mai mult jocul de pase. Am vazut Satu Mare la Brasov, jocul lor colectiv m-a impresionat. UTA nu isi mai poate permite sa piarde puncte aiurea.

    0
    0
  4. Atunci,cine a gresit Ioane la golul doi ca, la primul gol ,degajare slaba a lui Miron , aia dau pase la marginea terenului , apoi tot unul dintre ei da cu capul in minge in apropierea careului nostru, unde mingea intra in posesia lui Vaceanu si in loc sa dea in minge de-i merge fulgii pt. ca asa se joaca cand esti presat, el a incercat sa faca preluare pe care nu i-a reusit ,pierzand posesia mingii si automat braileanul a speculat greseala si i-a pasat lui Puscasu care i-a prins descoperiti si ROSU a inscris contra ROSU !!! Deci niste gresli de curtea scoli care a costat-o pe UTA. de un rezultat bun, la fel si Chindris, in loc sa dea in in minge ,in aut foarte simplu acolo in careu ca a avut primplanul la acea minge, s-a complicat vrand sa treaca de atacantul advers si a venit Isofache din spate si i-a luat obiectul de unde a centrat si s-a lasat cu gol, nu mai spun ca ai si tu dreptate ca daca altii din echipa ,Stratila, Curtuius, Valceanu,Munteanu care mi s-a parut foarte lent pe teren, erau concentrati la cele 2-3 ocazii mari de gol la 1-0 pt. noi si marcau, acuma nu mai vorbeam de infrangere. Nu stiu , este foarte greu de promovat la cata echipe bune sunt in plutonul de sus si nu mai zic de cele aflate in jumatatea de jos a clasamentului care oricand iti poate face probleme. Totusi daca UTA. o sa aiba probleme cu promovarea pe teren, mai exista o sansa aceea ca multe dintre ele o sa aiba probleme mari cu licentierea,vezi Olimpia Satu Mare, Brasovul. Pericolele vin de la Mioveni si Sepsi in care UTA. trebuie sa termine in fata lor,Chiar si Chindia nu trebuie neglijata !!!!

    0
    0
  5. Nelu ai dreptate la primul gol greseala i-a apartinut lui Valceanu Ion nu il vad pe Valceanu jucand la mijloc nu are forta si mi se pare ca nu se stie apara extraordinar iar aici Tanase e bun la fel si Jorza dar un Andor da poate fi o solutie insa aia inseamna ca Valceanu sa joace in stanga, tineri under 21, insa aici Munteanu nu a facut un meci rau. Da Chindris a gresit la golul 2 dar in jurul sau au fost Burla si mai ales Gligor care puteau inchide faza dar ambi au fost extrem de absenti la faza respectiva pasivi ( din pacate ca parere personala cei doi au fost cei mai slabi de pe teren sambata). Meciul cu Braila a trecut conteaza ce urmeaza Forza UTA si victorie luni

    0
    0
  6. CICO, sa sti ca eu nu am nimic cu jucatorii sa ii judec la infinit , dar asta este adevarul si trebuiesc spuse cu multa obiectivitate si nu trebuie sa se supere pe mine iarasi cand vin iarasi la Targoviste anul viitor ceea ce sper din toata inima ca nu mi-as dori si SA II VAD IN LIGA 1a jucand un fotbal de calitate care sa ma bucure si sa intre in play-off . Cico, fi sigur ca,daca Andor nu era accidentat si juca pe teren, te asigur ca UTA. castiga la Braila. Si inca ceva foarte important in care ai pus punctl pe I , Pe langa Chindris, atat Burla cat si Gligor au fost foarte pasivi la golul doi al brailenilor in momentul cad ala de la braila i s-a permis sa centreze din buchetul acela de jucatori. Pai ce fac ei, se uita la ala cum centreza de sub nasul lor, trebuia sa il blocheze fara niciun pic de efort si larevedere,dar ei parca au fost hipnotizati de ala stand pasivi la acea faza !!! Ei pot sa supere iar pe mine dar le trece, sa joace ei foarte bine pe teren si sa vezi cum ii ridic in slavi si le zic BRAVO BAIETII !!! Acuma a trecut ce sa mai, urmeaza alte batalii si mai mari in care trebuie sa demonstreze ca sunt puternici la fiecare meci si bineanteles trebuie sa bata luni neaparat si negresit pe Resita daca vrem in liga1a !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. VICTORIE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button