Baschet

ICIM-ul merge la Alexandria pentru a evita liderul Sepsi în play-off





Univ Goldiș ICIM Arad joacă mâine, de la ora 18, la Alexandria, în ceea ce se vrea duelul decisiv pentru evitarea celei mai solide echipe a campionatului intern în play-off, Sepsi Sf. Gheorghe. Cine bate în dubla Arad – Alexandria ajunge în play-off de pe locul 7 și de acolo are trei variante de partenere de întrecere în sferturi, Târgoviște, Cluj sau, poate, chiar Brașov.

Din păcate, duelul cu Alexandria se reia de la un ultim rezultat direct extrem de dureros pentru arădence: 55-72 pe 14 ianuarie. ,,Mergem să obținem victoria în derby-ul pentru locul 7. Ambele echipe își doresc să evite liderul la zi al clasamentului, însă indiferent cu cine se va juca în play-off nu va fi simplu. Se pare că în acest sezon nu prea există favorite, dovadă și ultimele rezultate. E un teren greu cel pe care vom juca, stilul echipei din Alexandria e să se agațe de orice șansă. Ultimul eșec în meci direct nu este la o diferență corectă ca valoare dintre cele două combatante”, spune președintele „galben-albastrelor”, Marcel Urban.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Mergem să obținem victoria în derby-ul pentru locul 7. MULT SUCCES ,ICIM ARAD insa la ce am ajuns , sa se joace derby pentru locul 7 . O rusine pentru ARAD si ICIM acest lucru care este doar din cauza acestui Manager de carton. DEMISIA URBAN MARCEL .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button